ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Άρης: «Επίθεση» σε MEGA και Σπάθα και επιβεβαίωση Sportime!

Η ΠΑΕ Άρης διέψευσε τα περί ντου στον διαιτητή Παπαδόπουλο επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του e-Sportime.
Άρης: «Επίθεση» σε MEGA και Σπάθα και επιβεβαίωση Sportime!

Η ΠΑΕ Άρης διαψεύδει τα όσα ειπώθηκαν στο MEGA για «ντου» Καρυπίδη στον διαιτητή στο ματς με τον Αστέρα, επιβεβαίωνοντας το ρεπορτάζ του e-Sportime!

Aντίδραση μέσω διαρροής από την ΠΑΕ Άρης για τα περί σπασμένων αποδυτηρίων και ντου στους διαιτητές στο ματς με τον Αστέρα που ειπώθηκαν στην εκπομπή του MEGA Super Μπάλα Live.

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του e- Sportime και της στήλης «Κοράκι» που έγραψε τα όσα πραγματικά ειπώθηκαν μεταξύ Καρυπίδη και Παπαδόπουλου στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων και αναγράφτηκαν και στο Φύλλο αγώνα.

Η ΠΑΕ Άρης κάνει λόγο για «κόμπλεξ και εμπάθεια, που έχει πάει σε τέτοια επίπεδα που δεν τους νοιάζει και να εξευτελίζονται δημοσίως. Ο Καρυπίδης ουδέποτε επιχείρησε να μπει στο γραφείο των διαιτητών και να τα σπάσει όπως είπε ο… απεσταλμένος καναλιού στην αυλή του σπιτιού. Η αλήθεια είναι ότι ο Καρυπίδης, ούτε καν πλησίασε το γραφείο των διαιτητών μετά το ματς και όποιος έχει άλλη άποψη ας ανατρέξει στο φύλλο αγώνα».

«Επίθεση» των κιτρινόμαυρων και στον τηλεκριτικό διαιτησίας Ηλία Σπάθα για τις θέσεις του για τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, για τον οποίο αναφέρει οτι «Τα έργα και οι ημέρες του ίδιου και του πατέρα του είναι γνωστά σε όλους. Πολύ απλά ντρέπεται και η ντροπή μαζί του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: «Επίθεση» σε MEGA και Σπάθα και επιβεβαίωση Sportime!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.