ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σπόραρ, ο Ισέκα και οι ραγδαίες εξελίξεις

Το μεταγραφικό ντόμινο που επηρέασε Αντράζ Σπόραρ και Άαρον Λέγια Ισέκα.
Ο Σπόραρ, ο Ισέκα και οι ραγδαίες εξελίξεις

Οι μεταγραφές είναι σε εξέλιξη, αλλά ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για τη δήλωση της ευρωπαϊκής του λίστας και ο Αντράζ Σπόραρ παίζει καθοριστικό ρόλο.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε η αισιοδοξία πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα επιστρέψει για τον Σλοβένο. Γι’ αυτό και το «τριφύλλι» ήταν έτοιμο για μεταγραφή φορ έχοντας σκανάρει την αγορά.

Μόνο που οι Σλοβάκοι είχαν πολύ συγκεκριμένο μπάτζετ και επέλεξαν τελικά να πάνε στον Μπλαζ Κράμερ της Λέγκια Βαρσοβίας. Η εξέλιξη αυτή άνοιξε τον δρόμο για την πώληση του Άαρον Λέγια Ισέκα από τον ΟΦΗ στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στην ομάδα που δουλεύει ο Ιβάν Σλάβοβ.

Ο πρώτος στόχος των Βούλγαρων για την επίθεση αυτές τις μέρες ήταν ο Κράμερ. Από τη στιγμή που πηγαίνει εκείνος στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βγήκε ξανά στην αγορά έχοντας τεράστια πίεση χρόνου.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει κάκιστα για τους Βούλγαρους με αποτέλεσμα να ενεργούν σε πανικό. Κάπως έτσι έπεσε από τον Σλάβοβ στο τραπέζι η υπόθεση του Ισέκα και όλα έτρεξαν πολύ γρήγορα. Στο 1 εκ. ευρώ η πρόταση που είχε γίνει στη Λέγκια για τον Κράμερ με αποτέλεσμα να υπάρχει το διαθέσιμο μπάτζετ για αγορά παίκτη.

Μόνο που οι τελευταίες πληροφορίες από τη Βουλγαρία αναφέρουν πως η μεταγραφή του Ισέκα δηλώθηκε εκπρόθεσμα. Συγκεκριμένα όλα έγιναν στις 00.01 και αυτό είναι πολλές φορές αρκετό για να χαλάσουν τέτοια deals. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το τοπίο είναι θολό και αναμένουν από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας την απάντηση της FIFA.

Όσο για τον Σπόραρ; Με την πόρτα της Σλόβαν να κλείνει, αναζητά κάτι άλλο. Είναι δεδομένο ότι δεν επιθυμεί να μείνει στους «πράσινους» ως μία συμπληρωματική λύση. Και  μέσα σε όλα ο Παναθηναϊκός είναι στο περίμενε γνωρίζοντας πως η κλεψύδρα αδειάζει όσον αφορά τους παίκτες που θα δηλώσει στην Ευρώπη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σπόραρ, ο Ισέκα και οι ραγδαίες εξελίξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.