VIRAL

Αυτός είναι ο πιο κοινωνικός εργαζόμενος στο Flyover στη Θεσσαλονίκη – Χαιρετάει όλους τους οδηγούς και ζητά υπομονή

Ο εργαζόμενος του flyover που έχει γίνει... φίρμα.
Αυτός είναι ο πιο κοινωνικός εργαζόμενος στο Flyover στη Θεσσαλονίκη – Χαιρετάει όλους τους οδηγούς και ζητά υπομονή

Οι εργασίες για τον Flyover στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται και μεγάλη είναι η ταλαιπωρία που έχει δημιουργηθεί στους οδηγούς.

Ωστόσο, ένας εργαζόμενος προσπαθεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να «συμπαρασταθεί» στον κόσμο που περνάει από τον Περιφερειακό όταν έχει μποτιλιάρισμα, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πιο κοινωνικού εργαζόμενου.

Κι αυτό, αφού όποτε βρίσκει χρόνο χαιρετάει όσους περνούν από το σημείο, ζητώντας υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Μάλιστα, έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη… φίρμα του Flyover, με αρκετούς να είναι αυτοί που ανταποδίδουν το χαιρετισμό του.

Σε σχετικό βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο TikTok έχει γίνει ήδη Viral αφού ξεπερνάει τις 540.000 προβολές μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, τονίζοντας πως και αυτοί τον χαιρετάνε όποτε τον βλέπουν.

Flyover: Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

@nikostsiggenopoulos #flyover #saloniki ♬ Ipomoni – Grigoris Bithikotsis & Aliki Vougiouklaki

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι ο πιο κοινωνικός εργαζόμενος στο Flyover στη Θεσσαλονίκη – Χαιρετάει όλους τους οδηγούς και ζητά υπομονή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.