ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ και το μεγάλο πρόβλημα που δεν είναι στα λόγια αλλά πραγματικό

Ο Άντονι Μαρσιάλ, ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τις 9 Δεκεμβρίου 2023
ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ και το μεγάλο πρόβλημα που δεν είναι στα λόγια αλλά πραγματικό

Ο Άντονι Μαρσιάλ είχε φτάσει πριν 9 καλοκαίρια να κοστίζει 60 εκατομμύρια ευρώ. Όχι στα λόγια και στα χαρτιά. Όχι στη θεωρία και σου ‘πα, μου ‘πες. Κανονικά και με το μεταγραφικό νόμο. Τόσα είχε δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει από τη Μονακό το καλοκαίρι του 2015.

Ο Μαρσιάλ είχε δείξει πως θα άφηνε εποχή. Έκανε 30 ματς με 2 γκολ με την εθνική Γαλλίας των σταρ. Πήρε 5 τίτλους με τη Γιουνάιτεντ και το Nations League με την εθνική. Αλλά δεν άφησε τελικά την εποχή του.

Στα 28 του είναι ακόμα ελεύθερος. Ναι, το πέρασμά του από τη Σεβίλλη τον έχει κάνει αγαπητό εκεί. Η λογική λέει πως θα βρει ομάδα. Η ΑΕΚ π.χ. τον θέλει πολύ. Του δίνει του κόσμου τα λεφτά. Υπάρχει όμως ένα ζήτημα και αυτό είναι fact. Δεν είναι άποψη, είναι γεγονός.

Ο Μαρσιάλ έχει να παίξει επίσημο ματς από τις 9 Δεκεμβρίου 2023. Κοντά στους 9 μήνες δηλαδή. Τεράστιο το χρονικό θέμα. Η χρονική απόσταση από το προηγούμενο του ματς. Μετά έκανε εγχείριση και τελικά δεν έπαιξε ξανά. Στη σεζόν έκανε 19 ματς με 2 γκολ.

Στις 9 Δεκεμβρίου του ’23, η Γιουνάιτεντ είχε ηττηθεί με 0-3 από την Μπόυρνμουθ και ο γάλλος έπαιξε 56 λεπτά.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ και το μεγάλο πρόβλημα που δεν είναι στα λόγια αλλά πραγματικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.