VIRAL

Παναιτωλικός: Γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι δίπλα στο γεμάτο γήπεδο και έτρεχε με τις παντόφλες ενώ παίζονταν ο αγώνας και έγινε viral

Επικό περιστατικό δίπλα από αγώνα του Παναιτωλικού.
Παναιτωλικός: Γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι δίπλα στο γεμάτο γήπεδο και έτρεχε με τις παντόφλες ενώ παίζονταν ο αγώνας και έγινε viral

Παναιτωλικός: Ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Αγρίνιο, με γυναίκα να τρέχει στην ταράτσα της τη στιγμή που διεξαγόταν ακριβώς δίπλα ποδοσφαιρικός αγώνας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική της Super League, μία γυναίκα έκανε… τζόκινγκ σε διπλανή ταράτσα και έγινε Viral.

Bίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok συνοδεύτηκε από το εύστοχο σχόλιο «ετοιμάζεται για αλλαγή» και έγινε «χαμός».

Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες έφτασε τις 280.000 προβολές, ενώ εκατοντάδες ήταν τα σχόλια από τους χρήστες των Social Media, πολλά εκ των οποίων ήταν… επικά.

«Μάλλον καταναλώνει τα επίπεδα ρεύματος της μπαταρίας για να την βάλουν στο πλοίο», «δεν νομίζω μάλλον θέλει να κάνει hatch αυγό στο PokemonGo», «οταν πρεπει να κανεισ 5000 βηματα την ημερα» ήταν μερικά από τα καλύτερα σχόλια.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

@exposed.gr #φοργιου #φυυ #mpesfy #φυ #ποδοσφαιρο #aek #olympiacos #panathinaikos ♬ Sa – sa – Bilhan Latifov

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι δίπλα στο γεμάτο γήπεδο και έτρεχε με τις παντόφλες ενώ παίζονταν ο αγώνας και έγινε viral», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.