MEDIA

Survivor : Τόση θα είναι η διάρκεια των επεισοδίων

Μειωμένη διάρκεια στα επεισόδια ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στο νέο Survivor και έχει τους λόγους της. Ποια η εξαίρεση.
Survivor : Τόση θα είναι η διάρκεια των επεισοδίων

Έχετε δει, έχετε διαβάσει για το ότι έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό Survivor. Θα έχουμε πολλές αλλαγές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στην πράξη θα τις δούμε και θα τις καταλάβουμε τις περισσότερες. Ποια θα είναι η διάρκεια του επεισοδίου όμως;

Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ υπέστη κάποια πλήγματα. Με άλλα λόγια, λάθη έγιναν. Στο Survivor 2024 ένα ήταν αρκετά μεγάλο, για παράδειγμα. Είδαμε Τούρκους παίκτες να παίζουν για ελληνικές ασυλίες. Μιλάμε για… τραγωδία. Ένα ακόμα λάθος ήταν πως το επεισόδιο ξεκίναγε 21:00 και τελείωσε 1+. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Πάνε αυτά. Πλέον το επεισόδιο θα είναι ένα σφιχτό δίωρο. Για να κρατά το ενδιαφέρον του κόσμου, να μην… κρεμάει η μετάδοση και να είναι πιο speedάτο όλο το σύστημα.

Μοναδική εξαίρεση μπορεί να είναι η Κυριακή. Τότε μπορεί να έχουμε τρίωρη μετάδοση (21.:00-00:00).

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε ακόμα

Survivor: Οι 19 παίκτες που έχουν «κλειδώσει» την παρουσία τους και οι «εκπλήξεις»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor : Τόση θα είναι η διάρκεια των επεισοδίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!