ΑΕΚ

Τέλος! Αυτός ο παίκτης έρχεται για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε στερηθεί την πληθρωική παρουσία του Γενς Γιόνσον στα χαφ αλλά πλέον επανέρχεται σα νέα μεταγραφή ουσιαστικά
Τέλος! Αυτός ο παίκτης έρχεται για την ΑΕΚ

Μπορεί στην επικαιρότητα της ΑΕΚ να μην ήταν και το απόλυτο νέο αλλά αν ρωτήσει κάποιος τον Αλμέιδα, η απάντηση θα είναι ένα χαμόγελο.

Πρώτα από όλα παίκτης που επιστρέφει από τραυματισμό. Και μάλιστα στο δεύτερο επίσημο ματς. Και σημαντικό σε μια θέση που δε γίνεται και χαμός.

Εδώ ο Πινέδα έπαιξε 6άρι στη Λιβαδειά.

Ο Γενς Γιόνσον είναι εδώ, ΑΕΚ και Αλμέιδα μπορούν να χαμογελούν.

Ο Σιμάνσκι είναι γεγονός πως παραμένει σε low καταστάσεις. Δεν είναι στην ενέργεια που ήταν στην πρώτη σεζόν του Αργεντίνου προπονητή. Ή στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν.

Ο Γιόνσον, ωστόσο, δείχνει σε πολλά από τα παιχνίδια πόσο καλά έκανε η ΑΕΚ που τον απέκτησε. Ένας παίκτης που δίνει ηρεμία και σε πολλά σημεία στο παιχνίδι την σωστή απόφαση.

Λίγοι θυμούνται πως ο 31χρονος δανός είχε έρθει το καλοκαίρι του 2022 από την Κάντιθ χωρίς να δοθούν χρήματα. Μια και είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία του με την ισπανική ομάδα.

Με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2026 έχει ήδη προλάβει να παίξει πάνω από 80 παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Αν ήταν και καλύτερος finisher στις φάσεις μέσα ή λίγο έξω από την περιοχή, θα είχε τρελάνει και τους σκάουτ. Ακόμα και στα 30 plus του. Και ας είχε χάσει και εκείνη τη φοβερή ευκαιρία με τον Άγιαξ. Αξέχαστη ευκαιρία, που αν γινόταν γκολ θα έκανε πιο εύκολη τη ζωή της ομάδας.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος! Αυτός ο παίκτης έρχεται για την ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.