ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Το πρώτο μήνυμα του Εβάν Φουρνιέ στους οπαδούς

Η ξεχωριστή «καλημέρα» του Εβάν Φουρνιέ στους οπαδούς του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Το πρώτο μήνυμα του Εβάν Φουρνιέ στους οπαδούς

Πανδαιμόνιο επικράτησε το βράδι της Τετάρτης (4/9) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην άφιξη του Εβάν Φουρνιέ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Με αφορμή την άφιξή του, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανέβασε στα social media την καθιερωμένη της «καλημέρα», συνοδευόμενη από ένα προσωπικό μήνυμα του Γάλλου παίκτη προς τους οπαδούς της ομάδας.

Το μήνυμα αυτό ήταν γεμάτο συγκίνηση και αναγνώριση για την αγάπη και τη στήριξη που έδειξαν οι φίλοι της ομάδας από την πρώτη στιγμή.

«Τι γίνεται παιδιά; Ευχαριστώ όσους ήρθαν στο αεροδρόμιο, μία από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πάμε Ολυμπιακέ», ήταν τα λόγια του Φουρνιέ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το πρώτο μήνυμα του Εβάν Φουρνιέ στους οπαδούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.