ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λαμία ζήτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό!

Η Λαμία έχει χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για τον νεαρό Νίκο Γκοτζαμανίδη.
Η Λαμία ζήτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό!

Η Λαμία ψάχνεται ακόμα για ενίσχυση και μέσω Ολυμπιακού εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου στόπερ Νίκου Γκοτζαμανίδη.

Η Λαμία ακόμα φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της. Η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει να προσθέσει ακόμα 1-2 πινιελές πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ΑΕΚ, η Λαμία χτύπησε και την πόρτα του Ολυμπιακού για να πάρει ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων» δανεικό. Ενδιαφέρον που προέκυψε σχετικά πρόσφατα και λίγο πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime η Λαμία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον νεαρό Νίκο Γκοτζαμανίδη. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Πανσερραϊκό, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί και στην ΑΕΛ, ωστόσο δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών και η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να παραχωρηθεί δανεικός. Ενδιαφέρον για τον νεαρό Γκοτζαμανίδη έχει εκφράσει και ομάδα της Super League 2 και συγκεκριμένα τα Χανιά.

Ο Γκοτζαμανίδης έχει πέρσι 15 συμμετοχές στον Πανσερραϊκό, ενώ στην τριετία του στην ΑΕΛ, είχε 40 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Λαμία ζήτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!