ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρρωστημένη η κατάσταση

Και ενώ το έφτασε στα 106,58 εκατ. ευρώ το total market value του Παναθηναϊκού.
Παναθηναϊκός: Αρρωστημένη η κατάσταση

Ο Παναθηναϊκός ζει στιγμές… πολυμετοχικότητας αναφορικά με το μπάτζετ της ομάδας των «πρασίνων», καθώς με τις μεταγραφικές κινήσεις του τελευταίου ενός χρόνου, το «τριφύλλι» έχει βρεθεί στην πρώτη λίστα των ελληνικών ομάδων με το μεγαλύτερο total market value στη Super League 1.

Στα 106,58 εκατ. ευρώ το total market value του Παναθηναϊκού, στα 94,65 του Ολυμπιακού, στα 92 του ΠΑΟΚ και στα 72 της ΑΕΚ, τα μεγαλύτερα total market value στην Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έχει δώσει τον τελευταίο καιρό έναν… σκασμό λεφτά δεν λέει να βελτιωθεί με μεγάλη μερίδα των οπαδών των «πρασίνων».

Το… κακό είναι πως πλέον στην εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού έχουν δημιουργηθεί δύο ξεκάθαρα στρατόπεδα, με το ένα να ζητά από τον Γιάννη Αλαφούζο να φύγει από τον Παναθηναϊκό και το άλλο να… γιουχάρει αυτούς που βρίζουν τον πρόεδρο του «τριφυλλιού».

Τελείως προβληματική η κατάσταση στην κερδίδα του Παναθηναϊκού, με την εικόνα να μην βελτιώνεται ούτε στον κρίσιμο αγώνα με τη Λανς, όπου με ενέργειες του Γιάννη Αλαφούζου γέμισε το ΟΑΚΑ με 65.000 οπαδούς.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Απορούσαν με τις επιλογές του Αλόνσο!

Χοακίν Κορέα: Το ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και δεν άρεσε καθόλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αρρωστημένη η κατάσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.