ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Άρχισαν να ψάχνονται! Με Αλόνσο οι παίκτες

Προβληματισμός για την εικόνα στο πρωτάθλημα, στηρίζουν Ντιέγκο Αλόνσο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Παναθηναϊκός: Άρχισαν να ψάχνονται! Με Αλόνσο οι παίκτες

Ο Παναθηναϊκός δεν πάει καλά στη Super League. Ξεκίνησαν οι ερωτήσεις για την προπόνηση του Ντέγκο Αλόνσο, αλλά η στήριξη από τους παίκτες είναι καθολική.

Αν και άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι εκστασιασμένοι από τις μεταγραφές που έγιναν το φετινό καλοκαίρι και ενδεχομένως και θα έχουν και συνέχεια.  Από την άλλη, προβληματίζουν τα… σκωτσέζικα ντους! Από τη μια η πρόκριση επί της Λανς στο League stage του Conference League και το απόλυτο contrast στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα με δύο γκέλες απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες και μια που αποφεύχθηκε στις καθυστερήσεις!

Παρεμπιπτόντως… τρία στα τρία σε ότι αφορά τις αποδοκιμασίες του κόσμου του «τριφυλλιού» που δεν του αρέσει αυτό που βλέπει. Αυτό που σχολιάζεται στα εσωτερικά της ομάδας είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός μοιάζει να έχει πρόβλημα στις εντάσεις. Ακόμη και μικρομεσαίες ομάδες τον πιέζουν, του παίρνουν τις γραμμές, με τον Παναθηναϊκό να βγάζει μια νωχελικότητα με παίκτες που μοιάζουν να θέλουν αλλά να μην μπορούν. Αυτό βαραίνει αναμφίβολα τον προπονητή και τον τρόπο δουλειάς. Η λογική λέει ότι κάποια στιγμή θα ανοίξουν.

Ατύπως πάντως έγινε μία κρούση σε ορισμένους ποδοσφαιριστές για το αν θεωρούν ότι κάτι δεν πάει καλά με την προπόνηση του Ντιέγκο Αλόνσο. Οι περισσότεροι πάντως τάχθηκαν υπέρ του προπονητή θεωρώντας ότι κάποια στιγμή θα βγει στο τερέν η δουλειά του Ισπανού. Mια… ανησυχία για την εικόνα που θα βγάλει ο Παναθηναϊκός την επόμενη αγωνιστική στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, υπάρχει πάντως.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Άρχισαν να ψάχνονται! Με Αλόνσο οι παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!