MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Παιδεραστής ο Ορέστης – Σκοτώνει τον Φανούρη

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου στην «Ηλέκτρα».
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Παιδεραστής ο Ορέστης – Σκοτώνει τον Φανούρη

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Μία τραγική ιστορία λαμβάνει χώρα στην Αρσινόη στη σειρά Ηλέκτρα με τον Ορέστη να είναι ο αρνητικό πρωταγωνιστής και ο Φανούρης ένα από τα θύματα.

Η σειρά της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα τον δεύτερο κύκλο της αυτή τη Δευτέρα 9/9 με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές από το πρώτο επεισόδιο.

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Ορέστης σκοτώνει τον Φανούρη

H Μυρσίνη επιστρέφοντας αργά το βράδυ σπίτι της δέχεται επίθεση από τον Ορέστη. Το κοριτσάκι καταφέρνει να του ξεφύγει εκείνος όμως την απειλεί πως αν μιλήσει θα την αφήσει ορφανή.

Η Μυρσίνη γυρνάει αναστατωμένη και δε μιλάει σε κανέναν. Ο Φανούρης όμως έχει καταλάβει ότι κάποιος την πείραξε. Μια ανάμνηση ξυπνά από λήθαργο ετών τον Φανούρη όταν φτάνει στη χωροφυλακή για να καταγγείλει αυτόν που πείραξε την κόρη του. Η μυρωδιά από τις καραμέλες που κρατά ο Ορέστης του θυμίζουν εκείνον που όταν ήταν μικρός είχε επιχειρήσει να βιάσει και τον ίδιο.

Είναι δυνατόν ο πρώην διοικητής της χωροφυλακής να ήταν ο δικός του παρ’ ολίγον βιαστής; Αυτό σημαίνει ότι είναι ο άνθρωπος που βίασε την Αλίκη και που σκότωσε τον δικό του πατέρα, και τότε το είχε κάνει να φανεί σαν απαγχονισμός…

Σίγουρος πια ότι ο Ορέστης είναι βιαστής φεύγει με ένα μαχαίρι από το σπίτι έτοιμος να επιβάλει τη δική του δικαιοσύνη. Συναντά τη Δόμνα και την κατηγορεί ότι είναι τυφλή και κουφή. Της μιλά για την Αλίκη. «Όλοι θα πληρώσουν», της λέει και φεύγει…

Δυστυχώς, όμως, το μόνο που καταφέρνει είναι να τραυματίσει ελαφρά τον Ορέστη, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση… Τον αφοπλίζει, τον φιμώνει και τον κρεμάει… Όπως τον πατέρα του… Την επομένη το χωριό θρηνεί την απώλεια του Φανούρη!

Ο Χάρης ρωτά τον Βρεττό πώς έπεισε τον παπά να κάνει την κηδεία κι εκείνος του απαντά πως απλώς του είπε ότι δεν πιστεύει ότι ο Φανούρης αυτοκτόνησε, αλλά ότι κάποιος τον σκότωσε!

Διαβάστε επίσης:

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Ηλέκτρα στέλνει τον Παύλο στο εκτελεστικό απόσπασμα

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Ηγουμένη βάζει τέλος στη Νικολίνα και την στέλνει σπίτι της

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας ερωτεύεται τη Λυδία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Παιδεραστής ο Ορέστης – Σκοτώνει τον Φανούρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα