ΣΠΟΡ

Κι όμως! Ο Τεντόγλου βγαίνει και 2ος – Τρία άκυρα ο Καραλής

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο Diamond League.
Κι όμως! Ο Τεντόγλου βγαίνει και 2ος – Τρία άκυρα ο Καραλής

Κι όμως ο Μίλτος Τεντόγλου δεν κατάφερε να βγει πρώτος, όπως μας είχε συνηθίσει, στο Diamond League, κάνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Παρισιού συμμετείχε στο Diamond League, με τον Γουέιν Πίνοκ από τη Τζαμάικα να κάνει το καλύτερο άλμα, πηδώντας στα 8,18 μέτρα, έναντι 8,02 μέτρα του Έλληνα αθλητή.

Άρχισε τον αγώνα του με άλμα στα 7.73μ, το δεύτερο του ήταν στα 6.48μ ενώ η τρίτο του ήταν άκυρη. Στην τέταρτη προσπάθεια του πήδηξε στα 7.86μ και στην πέμπτη στα 8.02μ ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άκυρο άλμα.

Φέτος αγωνίστηκε για τρίτη φορά στο εν λόγω τουρνουά μετά τη δεύτερη θέση στη Ντόχα (8,36 μ.) και την επεισοδιακή πρώτη θέση – νίκη στο τελευταίο άλμα – στη Λωζάννη (8,06 μ.).

Από την άλλη ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε τρία άκυρα στα 5.42μ. στον αγώνα που έδινε στη Ζυρίχη, δίνοντας εκ νέου ραντεβού στον τελικό των Βρυξελλών.

Στις 25 Αυγούστου είχε γράψει ιστορία καθώς στο Diamond League της Σιλέσια κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που ξεπερνά τα 6,00 μ. στο επί κοντώ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι όμως! Ο Τεντόγλου βγαίνει και 2ος – Τρία άκυρα ο Καραλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.