ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός κράτησε τον Μπιανκόν στον Ολυμπιακό

Κοντά στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό βρέθηκε ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Ποιος το πήρε πάνω του και έμεινε ο Γάλλος αμυντικός.
Αυτός κράτησε τον Μπιανκόν στον Ολυμπιακό

Κάποιος επέμεινε στην παραμονή Μπιανκόν στον Ολυμπιακό. Από τη στήλη είχατε διαβάσει πως ο Γάλλος είναι στον αέρα σε ότι αφορά το μέλλον του. Το πρόσωπο κλειδί για να παραμείνει ένα μπορούσε να είναι…

Ένας από τους παίκτες που ήταν με τη βαλίτσα στο χέρι ήταν ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Τελικώς, ο Γάλλος αμυντικός παρέμεινε στον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός πως στο ρόστερ υπήρχαν λύσεις για το κέντρο της άμυνας και όχι μόνο. Το βασικό «ζήτημα» που υπήρχε είχε να κάνει και με την ιεραρχία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πιο μπροστά τον Ντόι στην ιεραρχία. Συν το ότι δεν έμεινε και πολύ ικανοποιημένος από τον Γάλλο στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος που χρησιμοποιήθηκε.

Κι όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο Βάσκος τεχνικός ήταν αυτός που επέμεινε για την παραμονή του. Πρόταση για την απόκτησή του υπήρχε από δύο ομάδες (η μία εικάζεται πως ήταν η Μόντσα). Ο Ολυμπιακός τον κρατούσε μέχρι το τέλος. Διότι, ο Ρέτσος ήταν στα πιτς. Τελικά δεν ήταν αυτός ο λόγος, αλλά ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ. Ζήτησε την παραμονή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού κι αυτό συνέβη.

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως ο Μπιανκόν μπορεί να δώσει βοήθειες μέσα στη σεζόν. Αρχικά είναι ένας στόπερ που μπορεί να παίξει και ως μπακ, ασχέτως αν δεν τον έχουμε δει εκεί έως τώρα. Αποτελεί ένα θετικό στοιχείο για τα αποδυτήρια, είναι παίκτης στρατιώτης, δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα όταν δεν έχει χρόνο συμμετοχής και έχει κολλήσει ο χαρακτήρας του με αυτό του κόουτς και της ομάδας. Γι’ αυτό και έμεινε…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός κράτησε τον Μπιανκόν στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.