ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Η μεγάλη βραδιά του Πρίντεζη και το φιλικό με τη Μακάμπι

Ένα χρόνο μετά την αποθέωση του Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός τιμά έναν ακόμα εμβληματικό του παίκτη, τον Γιώργο Πρίντεζη.
Ολυμπιακός: Η μεγάλη βραδιά του Πρίντεζη και το φιλικό με τη Μακάμπι

Πέρασε περίπου ένας χρόνο από την ημέρα που το ΣΕΦ γέμισε ασφυκτικά για τον Βασίλη Σπανούλη, με το… σκηνικό να αναμένεται να επαναληφθεί το βράδι της Παρασκευής (6/9).

Ο Γιώργος Πρίντεζης ετοιμάζεται να ζήσει μία αξέχαστη βραδιά στο ΣΕΦ, κάτι που αποδεικνύεται εξάλλου και από τον τίτλο της εκδήλωσης, «Α moment to remember».

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μία λαμπρή εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00, τιμώντας τον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας.

Μετά την απόσυρση της φανέλας και πιο συγκεκριμένα στις 21:15 θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Φυσικά, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης (5/9), με το λαμπερό «Gala»  στη Βουλιαγμένη, στο οποίο έδωσαν το «παρών» φίλοι, πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι, όπως επίσης και σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η μεγάλη βραδιά του Πρίντεζη και το φιλικό με τη Μακάμπι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.