ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανσερραϊκός: Έτοιμος για τη μεγάλη πίστα ο Αλειφερόπουλος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Στέφανο Αλειφερόπουλο, του οποίου το μέλλον προμηνύεται λαμπρό!
Πανσερραϊκός: Έτοιμος για τη μεγάλη πίστα ο Αλειφερόπουλος

Ο Πανσερραϊκός, παρά τις δυσκολίες με τη φυσική του έδρα, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην επιστροφή του στη Super League, εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή.

Φυσικά, τα «λιοντάρια» εκτός από το παρόν κοιτάνε και προς το μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, ο 19χρονος Στέφανος Αλειφερόπουλος, ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα «παιδιά» της ομάδας, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και ετοιμάζεται για… μεγάλες πτήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Στέφανο Αλειφερόπουλο, ο οποίος θα φοράει την φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2027.

Ο Πανσερραϊκός αποδεικνύει καθημερινά πως επενδύει πολυπλεύρως στις υποδομές του, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των ποδοσφαιριστών μέσα από την συστηματική τους εκπαίδευση και φυσικά τους επιβραβεύει όταν το αξίζουν.

Ο 19χρονος(04/02/2005) αμυντικός χαφ, αγωνίστηκε την περίοδο που ολοκληρώθηκε με την ομάδα Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League, ξεχώρισε, κέρδισε μία θέση στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας από την πρώτη ημέρα και με την εικόνα του κέρδισε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Στέφανος Αλειφερόπουλος πέρασε την μέχρι τώρα κυρίως ποδοσφαιρική του ζωή στον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν στα τμήματα υποδομής από 6 ετών, περνώντας από όλα τα απαραίτητα στάδια και κατακτώντας τίτλους, στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρονικό διάστημα στον Α.Σ Νεάπολης και από το 2023 είναι μέλος της οικογένειας του Πανσερραϊκού.

Στέφανε, το μέλλον σου ανήκει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανσερραϊκός: Έτοιμος για τη μεγάλη πίστα ο Αλειφερόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.