SPORTIME BET

Τι αλλάζει για την Εθνική Ομάδα στο Nations League

Πρεμιέρα το Σάββατο με τη Φινλανδία με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα
Τι αλλάζει για την Εθνική Ομάδα στο Nations League

Νέο ξεκίνημα κάνει η Εθνική Ομάδα με στόχο το καλοκαίρι του 2026 να βρίσκεται στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πριν μπει στη μάχη των προκριματικών παίρνει μέρος στο Nations League με πρώτη αντίπαλο τη Φινλανδία, το Σάββατο (21:45), στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με νέο προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να ξεκινήσει με νίκη.

Τι αλλάζει όμως για την Εθνική Ομάδα στο Nations League;

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της στην προηγούμενη διοργάνωση ανέβηκε από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη. Συμμετέχει στον 2ο όμιλο με την Αγγλία, την Φινλανδία και την Ιρλανδία.

Ο νικητής του ομίλου θα ανέβει απευθείας στη League AΟ δεύτερος θα δώσει διπλούς αγώνες με τρίτη ομάδα της League A για τον προβιβασμό.

Ο τρίτος θα δώσει διπλούς αγώνες με δεύτερη της League C για την παραμονή του και ο τέταρτος θα υποβιβαστεί απευθείας στη League C.

Η πρόκριση μέσω του Nations League στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Τέσσερις ομάδες από το Nations League θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα πάρουν μέρος στα playoffs μαζί με τις 12 ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους στα προκριματικά.

Αυτές οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερα μονοπάτια και ύστερα από δύο μονούς αγώνες (ημιτελικό-τελικό) θα αναδειχθούν οι τέσσερις νικητές που θα πάρουν τα τελευταία εισιτήρια της Ευρώπης.

Η νίκη είναι απαραίτητη για την Εθνική Ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι στο Nations League με τη Φινλανδία.

Νέα σεζόν, επιστροφή στο Πάμε Στοίχημα με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, special promos και δυνατές αποδόσεις.

Οι αθλητικές συγκινήσεις συνεχίζονται και η στοιχηματική δράση στα καταστήματα ΟΠΑΠ κορυφώνεται.

Γιατί εκεί σε περιμένει η ασυναγώνιστη εμπειρία του Πάμε Στοίχημα, με:

  • Δυνατές αποδόσεις
  • Ανανεωμένο Bet Builder
  • Special Promos
  • Νέο Cash Out

Όλη η διασκέδαση είναι εδώ, δεν σταματάει ποτέ σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Ειδικές αγορές για τον Βεζένκοφ και τον Φουρνιέ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα για τη Euroleague η οποία ξεκινάει στις 3 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων προσφέρονται οι ακόλουθες αγορές για τον Ολυμπιακό και τις δύο μεγάλες μεταγραφές του, τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Εβάν Φουρνιέ:

  • Ο Σάσα Βενζέκοφ/Εβάν Φουρνιέ να σκοράρει με buzzer beater.
  • Ο Ολυμπιακός να κερδίσει τη Euroleague και ο Σάσα Βενζέκοφ/Εβάν Φουρνιέ να βγει MVP του Final 4.
  • Ο Ολυμπιακός να κερδίσει τη Euroleague και ο Σάσα Βεζένκοφ/Εβάν Φουρνιέ να βγει MVP της Euroleague.
  • Ο Ολυμπιακός να κερδίσει τη Euroleague με buzzer beater του Σάσα Βεζένκοφ/Εβάν Φουρνιέ στον τελικό.

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα. Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι αλλάζει για την Εθνική Ομάδα στο Nations League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.