VIRAL

Η πολύ γνωστή και όμορφη τραγουδίστρια που έπαιζε μπάλα σαν δεκάρι στο Βύζα Μεγάρων

Δε το περίμενε κανείς βλέποντάς την επί σκηνής πως στο παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο!
Η πολύ γνωστή και όμορφη τραγουδίστρια που έπαιζε μπάλα σαν δεκάρι στο Βύζα Μεγάρων

Σόκαρε τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε συνέντευξή της πασίγνωστη τραγουδίστρια η οποία αποκάλυψε πως λατρεύει το ποδόσφαιρο και μάλιστα στο παρελθόν έπαιζε στο Βύζαντα Μεγάρων!

Ο λόγος για την τραγουδίστρια, Αναστασία, η οποία ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες όπως το «Αμαρτίες» και το «Σιγά το πράγμα».

Η Αναστασία δήλωσε, όλο καμάρι, πως όταν ήταν νεότερη έπαιζε ποδόσφαιρο μεταξύ αντρών μάλιστα καθώς ο Βύζας Μεγάρων δεν είχε γυναικεία ομάδα.

«Έπαιζα 10αρι, αλλά μετά κουράστηκα και πήγα σέντερ φορ», δηλώνει μες το χαμόγελο ενώ στη συνέχεια τονίζει πως η μόνη γυμναστική που θα έκανε θα ήταν να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια σε ερώτηση που της έκανε ο παρουσιαστής για το αν θα μπορούσε να παίξει με τέτοια νύχια απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

@sdpchannel #anastasia #amartiesanastasia #amarties #tragoudi #singer #song #vizasmegarwn #megara #sergoulopoulosfotis #erttv ♬ πρωτότυπος ήχος – sdpchannel

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η πολύ γνωστή και όμορφη τραγουδίστρια που έπαιζε μπάλα σαν δεκάρι στο Βύζα Μεγάρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα