MEDIA

Survivor: Όλες οι αλλαγές που θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών!

Αλλάζουν πολλά στο φετινό Survivor και θα δούμε τους παίκτες να χάνουν τον… ύπνο τους!
Survivor: Όλες οι αλλαγές που θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών!

Πολύ κοντά βρισκόμαστε στην εκκίνηση του νέου Survivor, με τον ΣΚΑΪ να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι ο Γιώργος Λιανός ήδη αποχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο και αρκετοί δημοσιογράφοι των πέτυχαν στο αεροδρόμιο, που άνοιξε όσο μπορούσε τα… χαρτιά του.

Εκεί μίλησε και τόνισε ότι φέτος θα δούμε πολλά διαφορετικά πράγματα, με την παραγωγή να έχει ετοιμάσει αλλαγές, που θα κάνουν τη ζωή των παικτών αρκετά δύσκολη.

«Φεύγω νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor φέτος. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα γιατί είναι κάτι καινούργιο για όλους μας και είναι καινούργιο και για τους παίκτες. Δεν μπορούν να έρθουν δασκαλεμένοι γιατί δεν θα έχουν κάποια πληροφορία για το πώς παίζονται τα παιχνίδια φέτος.

Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα να δω πώς θα τα καταφέρουν γιατί η ζωή στον Άγιο Δομίνικο έχει αρκετές ανατροπές. Πέρασαν ήδη δύο τυφώνες ξυστά από το νησί, οπότε φέτος περιμένουμε να δούμε πως θα ανταπεξέλθουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να δώσω κάποια πληροφορία για το αν θα υπάρχουν διάσημοι παίκτες. Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο format, σε πιο σύγχρονη μορφή και αρκετά εμπλουτισμένο στους κανόνες. Δεν θα δούμε τους κλασικούς αγώνες, θα είναι ομαδικοί, ατομικοί, ευφυΐας. Φέτος μπορεί εύκολα ο Γολιάθ να την πατήσει από τον Δαβίδ.

Θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν περισσότερα δικαιώματα, αποκτώντας την εμπιστοσύνη των υπολοίπων. Τα κρυφά μαχαιρώματα παραμονεύουν στη γωνία. Το παιχνίδι θα βασιστεί πολύ στην πλειοψηφία. Τα έπαθλα δεν θα είναι μεγάλα και θα πρέπει να δυσκολευτείς για να κερδίσεις κάτι. Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω από το πρώτο επεισόδιο.

Το παιχνίδι φέτος θα είναι μικρότερης διάρκειας γιατί ο καιρός και οι δυνάμεις των παικτών δεν μας επιτρέπουν να το επεκτείνουμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Όλες οι αλλαγές που θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα