SPORTIME BET

Σούπερ προσφορά* για τις μάχες της Ελλάδας στο Nations League!

Όλη η δράση στο Nations League παρέα με τη Novibet!
Σούπερ προσφορά* για τις μάχες της Ελλάδας στο Nations League!

Νέα αρχή για την Εθνική μας ομάδα, που αντιμετωπίζει τη Φινλανδία (21:45) στην 1η αγωνιστική του Nations League.

Νέα σελίδα, νέα εποχή για την Εθνική. Λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία και το πικρό φινάλε στο όνειρο της συμμετοχής σε Euro, η «γαλανόλευκη» επιστρέφει σε δράση αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία (21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική του Nations League.

Μοναδική προσφορά* για τις μάχες της Ελλάδας στο Nations League

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και τα ηνία ανέλαβε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τους πάγκους μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και πλέον καλείται να οδηγήσει ξανά την Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις, ως ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής.

«Οι σκέψεις μου είναι αισιόδοξες, είναι μία καινούργια πρόκληση και για εμένα. Η Εθνική δεν κατάφερε να προκριθεί, παρά το γεγονός ότι ήταν κοντά. Άξιζε να πάει στο ευρωπαϊκό βάσει της εικόνας της στα παιχνίδια πριν από αυτό. Είναι κρίμα για τα παιδιά, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Τώρα, και για τους ίδιους θα είναι πρόκληση για το Παγκόσμιο. Πέρασαν αρκετά χρόνια να μην εκπροσωπείται το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς, που μπορεί να υπολογίζει και στον Χρήστο Ζαφείρη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Σλάβια Πράγας.

Σε πρώτο πλάνο αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα και τον βασικό κορμό, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται επίσης οι Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Σιώπης, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Παυλίδης, Δουβίκας και Ιωαννίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φινλανδία θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής στo δεύτερο γκρουπ της 2ης κατηγορίας του Nations League, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ιρλανδία. Είναι προφανές πως η Ελλάδα θέλει να ξεκινήσει με δύο νίκες και να πιέσει από νωρίς την Αγγλία, που είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Nations League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούπερ προσφορά* για τις μάχες της Ελλάδας στο Nations League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.