ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Και πώς να φύγει αυτός ο ΜακΚίσικ;

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Ολυμπιακός και ο ΜακΚίσικ πάνε μαζί και ο Αμερικανός κάνει τα πάντα για να το αποδείξει.
Ολυμπιακός: Και πώς να φύγει αυτός ο ΜακΚίσικ;

Την πρώτη του νίκη σε φιλικό παιχνίδι πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 84-83, που έγινε προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη και μάλιστα ο ίδιος κατάφερε να πετύχει και το νικητήριο καλάθι.

Η βραδιά ήταν άκρως συγκινητική, με πολύ μεγάλους σταρ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ να δίνουν το παρών και να μιλούν για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της «ερυθρόλευκης» ιστορίας.

Τα όσα έγιναν πριν τον αγώνα σίγουρα θα τα θυμόμαστε για αρκετό καιρό, ωστόσο τόσο οι οπαδοί της ομάδας αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πήραν μία… γεύση από τα όσα θα δούμε φέτος.

Ήταν άλλωστε και το πρώτο φιλικό της ομάδας του Πειραιά και όλοι ήθελαν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες ενόψει την νέας χρονιάς.

Φυσικά υπήρχαν αρκετές απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν οι Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Εβάν Φουρνιέ, ο Φιλίπ Πετρούσεφ και Μουσταφά Φαλ.

Ολυμπιακός: Βάζει πολύ δύσκολα ο ΜακΚίσικ!

Στα αγωνιστικά τώρα, πολλή συζήτηση έγινε τις τελευταίες μέρες για το γεμάτο ρόστερ που διαθέτει ο Ολυμπιακός και ότι είναι το πιο πιθανό να φύγουν ο Φιλίπ Πετρούσεφ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε, ωστόσο ο δεύτερος μόλις πάτησε παρκέ άλλαξε και πάλι το παιχνίδι της ομάδας του, δίνοντας ταχύτητα και κάνοντας τα πάντα σε άμυνα και επίθεση.

Ο Αμερικανός είχε ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, τελειώνοντας τρεις φάσεις με το κλασικό κάθετο παιχνίδι του, ενώ σκόραρε και ένα τρίποντο, δείχνοντας ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει πάρα πολλά.

Είναι ο παίκτης που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μεγαλύτερη αδυναμία και αυτό είναι γνωστό, ωστόσο ο Έλληνας κόουτς δε θα άφηνε μόνο τα συναισθήματα του να παίξουν ρόλο.

Είναι ξεκάθαρο ότι με αυτές τις εμφανίσεις, ο Αμερικανός δεν πρόκειται να το κουνήσει από το λιμάνι και πώς να γίνει αυτό άλλωστε, αφού προσφέρει τα μέγιστα και είναι από τα βασικά… κλειδιά, όταν χρειάζεται μία αλλαγή στο ρυθμό του παιχνιδιού.

Ο ευχάριστος… πονοκέφαλος συνεχίζεται για τον προπονητή του Ολυμπιακού, που έχει να διαχειριστεί το πληρέστερο ρόστερ της ιστορία της ομάδας του Πειραιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Και πώς να φύγει αυτός ο ΜακΚίσικ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.