MEDIA

Η παραλία: Αυτό είναι το σχέδιο της Ελένης

Το συμφέρον της μπροστά από όλα θα βάλει η Ελένη στη σειρά «Η Παραλία».
Η παραλία: Αυτό είναι το σχέδιο της Ελένης

Όλα έτοιμα για την πρώτη μεγάλη πρεμιέρα της σεζόν καθώς η Παραλία θα προβάλει το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου της κύκλου αύριο, Κυριακή 8/9.

Η σειρά της ΕΡΤ, που αποτέλεσε μία από της περσινές εκπλήξεις με τα νούμερα που σημείωσε στην τηλεθέαση, επιστρέφει με νέους ήρωες να μας ταξιδεύουν σε νέες ιστορίες στην παραλία των Ματάλων.

Μία από τις παλιές ηρωίδες που επιστρέφουν στο δεύτερο κύκλο όμως είναι η Ελένη. Την Ελένη υποδύεται με μαεστρία η Κατερίνα Λυπηρίδου η οποία μίλησε στο TV24 για τον χαρακτήρα.

Η Ελένη είναι μια σύγχρονη γυναίκα για την εποχή της με πολύ ενέργεια μέσα της. Στερημένη κοινωνικά και όχι μόνο, προσπάθησε να ανέλθει μέσω του συζύγου της. Ωστόσο όλα ήρθαν ανάποδα όταν έμαθε τη σχέση του με τον Τόμι. Σα να μην έφτανε αυτό, έγιναν και οι αποκαλύψεις για τον αδερφό της. Τότε ήταν που έχασε τον έλεγχο και σκότωσε τον άντρα της. Ο λόγος ήταν ότι αυτός σκόπευε να το σκάσει με τον Τόμι. Με τον τρόπο που τον σκότωσε μάλιστα φρόντισε να πάρει και το αξίωμά του.

Η Ελένη έγινε αντιπαθητική σε όλους από επιλογή της μετά και το διώξιμο των χίπηδων. Η αλήθεια είναι ότι μισεί τους συγχωριανούς της γιατί αισθάνεται ανώτερη.

Στο νέο κύκλο των επεισοδίων θα τη βρούμε όπως την είχαμε αφήσει, μόνη και χωρίς κανέναν υποστηρικτή. Παρόλο που θα έχουν περάσει τα χρόνια οι σχέσεις της με τους συγχωριανούς δεν έχουν εξομαλυνθεί.

Το ξενοδοχείο θα έχει φτιαχτεί και θα λειτουργεί. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η ηθοποιός, μέχρι στιγμής το έγκλημα της δεν έχει αποκαλυφθεί. Στο μεταξύ ο Γράντος αναμένεται να διεκδικήσει το παιδί.

Η παραλία: Δείτε το trailer της πρεμιέρας

Πηγή: Mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Η παραλία: Πρεμιέρα την Κυριακή με διπλό συγκλονιστικό επεισόδιο

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος σε ερωτικό τρίγωνο απόγνωσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η παραλία: Αυτό είναι το σχέδιο της Ελένης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα