MEDIA

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ιφιγένεια και ο Παύλος σε στιγμές πάθους – Χαμός με Παύλο και Διονύση

Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν στη συνέχεια της νέας σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία
Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ιφιγένεια και ο Παύλος σε στιγμές πάθους – Χαμός με Παύλο και Διονύση

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Παραλία, που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό της Κρήτης, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Η σειρά αποτέλεσε ένα από τα δυνατά χαρτιά τη φετινή σεζόν χτυπώντας μάλιστα τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην κρατική τηλεόραση.

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ιφιγένεια και ο Παύλος σε στιγμές πάθους – Χαμός με Παύλο και Διονύση

Η Ιφιγένεια και ο Παύλος, παρά τις προσπάθειές τους να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο, δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που τους ενώνει καθώς τους κυριεύει το πάθος.

Παράλληλα, η Ειρήνη και ο Χάρης βρίσκονται μπλεγμένοι σε μυστικά που αφορούν το παρελθόν του χωριού, με την Ειρήνη να ανακαλύπτει στοιχεία που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πάντα.

Η Κερασία ανησυχεί για την ασφάλεια του παιδιού της και παλεύει με τις αλήθειες που πρέπει κάποια στιγμή να του αποκαλύψει, ενώ ο Μανώλης προσπαθεί να βοηθήσει την Μπέρτα και την Γιούντιθ, με την αφέλειά του να δημιουργεί απρόσμενες καταστάσεις.

Την ίδια στιγμή, η Μαίρη και ο Διονύσης ανακαλύπτουν παλιά και νέα αισθήματα που τους φέρνουν πιο κοντά, ενώ η ένταση στο σπίτι των Αρχοντάκηδων αυξάνεται, με τον Παύλο και τον Διονύση να συγκρούονται έντονα.

Ο Δημητρός, προσπαθώντας να βρει τη θέση του, δέχεται τη φιλία της Σοφί που εισάγει μια αχτίδα φωτός στην καθημερινότητά του.

Διαβάστε επίσης:

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος σε ερωτικό τρίγωνο απόγνωσης

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Αυτή η αγάπη θα προκαλέσει σεισμό- Κόντρα στα όχι και στα πρέπει

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Σωτήρης καλεί σε δείπνο Βρεττούς και Σαγιάδες – Καταρρέει η Ηλέκτρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ιφιγένεια και ο Παύλος σε στιγμές πάθους – Χαμός με Παύλο και Διονύση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα