ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μεντιλίμπαρ δεν τον υπολογίζει στον Ολυμπιακό και ψάχνεται η Ανόρθωση!

Ο Ανδρούτσος που δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και η προοπτική της Ανόρθωσης.
Ο Μεντιλίμπαρ δεν τον υπολογίζει στον Ολυμπιακό και ψάχνεται η Ανόρθωση!

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει στα πλάνα του τον Θανάση Ανδρούτσο και η Ανόρθωση τον θέλει. «Αγκάθι» το υψηλό συμβόλαιο για την «σφιχτή» κυπριακή ομάδα.

Παραφορτωμένο είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού τη δεδομένη χρονική στιγμή και κατά συνέπεια κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται. Άλλα… έχουν ξεμείνει. Πρόσφατα… ξεφορτώθηκε τον Νίκο Γκοτζαμανίδη ο οποίος προς επιβεβαίωση του Sportime παραχωρήθηκε δανεικός στη Λαμία. Ο Θανάσης Ανδρούτσος επίσης ανήκει στην κατηγορία των παικτών που ο Μεντιλίμπαρ δεν τους έχει στα πλάνα του, με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν τρόπο για να απαλλαχθούν από το συμβόλαιο του. Ακόμη και με τη μορφή δανεσιμού.

Δεν αποκλείεται λύση σε αυτό το θέμα να δώσει η Ανόρθωση που έχει τον Γιάννη Οκκά στον πάγκο που ασχολείται ιδιαίτερα με τους  ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ανδρούτσος που επέστρεψε στους Πειραιώτες μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Όσναμπρικ, αρέσει στην Κυπριακή ομάδα, με τον χρόνο πάντως να πιέζει ασφυκτικά αφού το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) κλείνουν οριστικά οι μεταγραφές στη Μεγαλόνησο.

Ο Ανδρούτσος παρουσιάζεται θετικός καταρχήν στο ενδεχόμενο να πάει στην Κύπρο, αφού δεν είναι και ότι καλύτερο για τον ίδιο να μένει ανενεργός τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ και για τους Πειραιώτες θα είναι ένα deal προς το συμφέρον τους.

Αρκεί βέβαια να υπάρξει συμφωνία στον τρόπο καταβολής των χρημάτων στον Ανδρούτσο που έχει ένα υψηλό συμβόλαιο για τα σφιχτά οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μεντιλίμπαρ δεν τον υπολογίζει στον Ολυμπιακό και ψάχνεται η Ανόρθωση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!