ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έμεινε μόνο στη νίκη ο Γιοβάνοβιτς – Αυτά πρέπει να διορθώσει η Εθνική Ελλάδας

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.
Δεν έμεινε μόνο στη νίκη ο Γιοβάνοβιτς – Αυτά πρέπει να διορθώσει η Εθνική Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μιλάει για τη νίκη στο… ντεμπούτο του στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, κρατάει τη νίκη της ομάδας του στην 1η αγωνιστική του Nations League, αλλά φρόντισε να επισημάνει τα λάθη, τονίζοντας πως η έλλειψη χρόνου δεν του επιτρέπει να διορθωθούν άμεσα.

«Πολύ καλό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα στην αρχή του ματς και στη μεγαλύτερη διάρκεια δεν ήμασταν έτσι όπως θέλαμε. Είτε αυτό αφορά το παιχνίδι χωρίς τη μπάλα, αλλά και με τη μπάλα στα πόδια δεν ήμασταν τόσο οργανωμένοι», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του στον Alpha.

Συνέχισε τονίζοντας πως: «Λίγο ρισκάρουμε, δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, δεν είναι εύκολο. Βασίζομαι στο πλάνο που μπορεί να αναδείξει τις αρετές που έχουμε ως ομάδα. Το σίγουρο είναι πως μας βοήθησαν τα γκολ που πετύχαμε».

Αναφορικά με την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε πως: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Η νίκη ήρθε και ήταν σίγουρα δίκαιη παρότι έχουμε θέματα που πρέπει να διορθώσουμε. Μπορεί χρόνο για προπόνηση να μην έχουμε, αλλά έχουμε αρκετό χρόνο για συζήτηση και το επίπεδο των παικτών πιστεύω είναι καλό, ακόμα και μέσω αναλύσεων, μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο επόμενο ματς κόντρα στην Ιρλανδία και το τι πρέπει να κάνει η Εθνική για να διπλασιάσει τις νίκες της. «Και οι τρεις ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Και η Φινλανδία που έχει ίδιο προπονητή και η Ιρλανδία είναι πολύ σοβαρή ομάδα. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά σε αυτό το επίπεδο στόχος είναι η νίκη μέχρι την επόμενη συνάντηση στα επόμενα δύο παιχνίδια», είπε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν έμεινε μόνο στη νίκη ο Γιοβάνοβιτς – Αυτά πρέπει να διορθώσει η Εθνική Ελλάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.