VIRAL

Δείτε την πιο παλιά πολυκατοικία της Αθήνας

Γνωρίζατε οτι η πιο παλιά πολυκατοικία της Αθήνας βρίσκεται στα Πατήσια και μάλιστα κατοικείται ακόμη.
Δείτε την πιο παλιά πολυκατοικία της Αθήνας

Η πιο παλιά πολυκατοικία της Αθήνας έχει χτιστεί το μακρινό 1925, βρίσκεται στα Πατήσια και μάλιστα εξακολουθεί να κατοικείται μέχρι και σήμερα και μάλιστα ανελλιπώς!

Οπως αναφέρει η σελίδα «athens_is_cool» η εν λόγω πολυκατοικία η οποία σύντομα θα κλείσει έναν αιώνα ζωής, βρίσκεται συγκεκριμένα στην οδό Πατησίων 346 και Λασκαράτου.

Χτίστηκε από τον εφοπλιστή Γιαννουλάτο και παρά το γεγονός οτι έχει μόνο δύο ορόφους από τον σχεδιασμό της είχαν υπολογίσει να δημιουργήσουν επτά ή οκτώ διαμερίσματα.

Οι ένοικοι παλιά (1961) μπορούσαν να δουν μέχρι και τον ηλεκτρικό, όταν ο συρμός περνούσε από τον σταθμό «Άγιος Ελευθέριος», πριν φυσικά η θέα «μπλοκαριστεί» από τις πολυκατοικίες που χτίστηκαν στη συνέχεια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το κανάλι «athens_is_cool» του TikTok

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε την πιο παλιά πολυκατοικία της Αθήνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.