ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τσεντί Οσμάν έφτασε στην Ελλάδα, αποθεώθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού και υποσχέθηκε την Ευρωλίγκα! (pics)

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (8/9) ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Ο Τσεντί Οσμάν έφτασε στην Ελλάδα, αποθεώθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού και υποσχέθηκε την Ευρωλίγκα! (pics)

Ο Τσεντί Οσμάν έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (8/9) – όπως ήταν προγραμματισμένο- και δέχθηκε την θερμή υποδοχή από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Ελ. Βενιζέλος.

Το Σάββατο (7/9) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τούρκου φόργουορντ, απαντώντας έτσι στο «μπαμ» του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ και μία μέρα μετά ο Οσμάν βρίσκεται στην χώρα μας.

Για το πώς αποφάσισε να αφήσει το NBA για τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μεγάλη διαδικασία. Εύκολη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Ξέρω πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό όπως και τον Αταμάν που ήταν προπονητής μου όταν ήμουν παιδί. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι της ομάδας», ανέφερε στην αρχή των δηλώσεών του ο Τσεντί Οσμάν ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίες με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για έναν χρόνο.

Για το αν μίλησε με τον Αταμάν για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό: «Δεν μιλήσαμε ακόμα για τον ρόλο μου στην ομάδα, ξέραμε ότι θα έρθω σήμερα και ότι εκείνοι θα γυρίσουν σήμερα. Αύριο θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να μιλήσουμε».

Συνεχίζονται ο πρώην NBAer« ρωτήθηκε για τους στόχους που έχει με τους πράσινους: «Φυσικά και ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την EuroLeague ξανά. Για αυτό ήρθα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και κάναμε σπουδαία δουλειά πέρυσι. Όμως φέτος η λίγκα έχει δυναμώσει πολύ, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες που έκαναν μεγάλες μεταγραφές. Όμως είμαστε οι καλύτεροι και πάμε για το back-to-back. Παρακολουθώ την Euroleague κάθε χρόνο. Πραγματικά μου έλειψε. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους απίστευτους φιλάθλους μας».

Για την επαφή του με την Ευρωλίγκα: «Έβλεπα Ευρωλίγκα συνέχεια, μου λείπει. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ και να παίξω για τον Παναθηναϊκό».

Για τον έτερο Τούρκο του τριφυλλιού τον Γιoυρτσεβέν: «Μίλησα με τον Ομέρ (σ.σ. Γιούρτσεβεν) αμέσως αφού υπέγραψα, με κάλεσε στο τηλέφωνο. Είμαστε καλοί φίλοι. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που έχει 7 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού και δεν μπορώ να περιμένω για να μπω στο παρκέ».

«Μίλησα και με τον Κορκμάζ, είναι φίλος μου. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό», είπε για τον συμπαίκτη του στην Εθνική Τουρκίας.

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ για το πρόσωπό του: «Ήταν μερικές ομάδες που ήμασταν σε επαφές αλλά με τη φορολογία υπήρχε ένα θέμα και δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Έπρεπε να συνεχίσω και έρχομαι σε μια ομάδα με 7 Ευρωλίγκες και θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά».

Για την υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού: «Είμαι ενθουσιασμένος , είδα πολλά παιχνίδια πέρσι, είδα το πάθος του κόσμου και το περιμένω πως και πως. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και περιμένω να μπω να παίξω. Ξέρω μερικές ελληνικές λέξεις, καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ. Είχα προπονητή και τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Εφές και γνωρίζω κάποια πράγματα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσεντί Οσμάν έφτασε στην Ελλάδα, αποθεώθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού και υποσχέθηκε την Ευρωλίγκα! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.