ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Τσιμίκας: Γελάνε μαζί του στη Λίβερπουλ – Τι λένε

Τι λένε στη Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα.
Κώστας Τσιμίκας: Γελάνε μαζί του στη Λίβερπουλ – Τι λένε

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Σε τέτοιο βαθμό που το λένε δημοσίως πολλές φορές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε η Λίβερπουλ είτε η Premier League οργανώνουν κάποια παιχνίδια με σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις. Σε ένα ακόμη που έγινε, ο Κώστας Τσιμίκας είχε την τιμητική του.

Δύο συμπαίκτες του τον επέλεξαν για διαφορετικούς λόγους. Στο «ποιος έχει το πιο αστείο γέλιο» ο Κόντι Χάκπο επέλεξε τον Έλληνα αριστερό μπακ. Με λίγα λόγια γελάνε μαζί του οι υπόλοιποι. Στο παρελθόν σε αντίστοιχου τύπου ερωτήσεις υπήρχαν παίκτες των «ρεντς» που είχαν πει πως ο «Τσίμι» και ο Άντι Ρόμπερτσον είναι οι πιο αστείοι.

Ο δεύτερος που επέλεξε τον Σερραίο ήταν ο Χάρβεϊ Έλιοτ. Το ερώτημα ήταν «ποιος παίκτης θα κάνει τατουάζ τον εαυτό του». Το φοβερό είναι πως ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε να προφέρει καλά το επώνυμο του συμπαίκτη του! Και να πει κανείς πως τόσα χρόνια δεν είναι μαζί… Στη Λίβερπουλ, βέβαια, οι περισσότεροι τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα.

Πέρα από τον δικό μας «Τσίμι» την τιμητική του είχε και ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Ντάργουιν Νούνιες τον επέλεξε στην ερώτηση «ποιος θα κάνει τις περισσότερες ασίστ». Στη συνέχεια πέταξε όπως να ‘ναι την κάρτα που κρατούσε κάνοντας αρκετούς να γελάσουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Τσιμίκας: Γελάνε μαζί του στη Λίβερπουλ – Τι λένε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.