MEDIA

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Τέλος Ευριπίδης με Βύρωνας λόγω μαφίας

Όλα όσα θα δείτε στη σειρά της ΕΡΤ, Αρχελάου επόμενα επεισόδια
Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Τέλος Ευριπίδης με Βύρωνας λόγω μαφίας

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Η νέα νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ φέρει το όνομα «Αρχελάου 5» και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα εώς Παρασκευή στις 21:00 στην ΕΡΤ1 ενώ αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από τα άλλα προγράμματα μυθοπλασίας με στόχο την επιτυχία κόντρα στο δραματικό περιεχόμενο των άλλων καναλιών. Τι θα δούμε όμως στα πρώτα επεισόδια;

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Τέλος Ευριπίδης με Βύρωνας λόγω μαφίας

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ, η Κέλλυ μετά την εκπομπή «θέατρο» της Νάντιας και αφού πήγε να φιλήσει τον Ματθαίο αποφασίζει να παίξει πιο δυνατό χαρτί για να κλείσει το μπαρ, στέλνοντας το υγειονομικό εφόσον έμαθε από τον Τεό πως υπάρχουν αρκετές παραβάσεις.

Ο Ματθαίος έχει αρχίσει πλέον να την διεκδικεί για τα καλά. Η Δώρα καταλαβαίνει και η ίδια ότι είναι δύσκολο να ζουν με τον παππού, αλλά κανένα από τα κορίτσια δε ξέρει πώς να το διαχειριστεί γιατί φοβούνται μην πληγώσουν τον κυρ Σωτήρη ο οποίος φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

Ο Μπάμπης πείθει τον Ορφέα (λόγω οικονομικών περικοπών) να διώξει την Μόνικα από το θέατρο και να παίξει ο ίδιος την Ροζίνα στον Κουρέα της Σεβίλλης.

Η Λυδία προσπαθεί όλη μέρα να πει στον κυρ Σωτήρη ότι θα πρέπει να μείνει αλλού, όμως δεν τα καταφέρνει. Η λύση έρχεται ως δια μαγείας από την κυρά Λαμπρινή.

Η Μαρούκα πρήζει την Κέλλυ να ανοίξει λογαριασμό τίντερ. Εκείνη δέχεται και αρχίζει να κλείνει ραντεβού, αλλά εκεί την περιμένει όμως μια έκπληξη που ακούει στο όνομα Ματθαίος.

Ο Ορφέας έχει δεχτεί τον παράλογο όρο της Μόνικας να μην μιλάει με την Λυδία- προκειμένου να επιστρέψει στο ρόλο της ως Ροζίνα και ο Ορφέας φέρεται παράλογα και απόμακρα βάζοντας την Λυδία σε σκέψεις για τα δικά της συναισθήματα.

Ο Ευριπίδης έχει πλέον ανακαλύψει για τα καλά πως ο Βύρωνας μπλέκεται με την μαφία και τον χωρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Τέλος Ευριπίδης με Βύρωνας λόγω μαφίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα