ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Airbnb: Δώρον άδωρον η απαγόρευση – «Δεν θα δούμε μειώσεις στα ενοίκια»

Δώρον άδωρον η απαγόρευση στα Airbnb της Αττικής - Καμία έκπτωση στα ενοίκια
Airbnb: Δώρον άδωρον η απαγόρευση – «Δεν θα δούμε μειώσεις στα ενοίκια»

Για τα μάτια του κόσμου αποδεικνύεται πως πάρθηκε από την κυβέρνηση η απαγόρευση των Airbnb σε τρεις κεντρικές περιοχές της Αθήνας καθώς δεν πρόκειται να δούμε μειώσεις στα ενοίκια των σπιτιών.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να ανακοίνωσε από το βήμα της 88ης ΔΕΘ μέτρα και για τα καταλύματα τύπου Airbnb, που τίθενται προς βραχυχρόνια μίσθωση ώστε να αντιμετωπιστεί η στεγαστική κρίση όμως φαίνεται πως είναι δώρον άδωρον.

Airbnb: Δώρον άδωρον η απαγόρευση – «Δεν θα δούμε μειώσεις στα ενοίκια»

Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ρεβύθης, μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, μίλησε στο κανάλι του MEGA για τα ενοίκια τονίζοντας πως περίμενε περισσότερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μείωση τιμών είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν σπίτια στην αγορά. Τα περισσότερα δεν είναι ανακαινισμένα. Το 45% της φορολογίας είναι βαρύ, δεν θα δούμε μειώσεις ενοικίων », ξεκαθάρισε ο κ. Ρεβύθης ενώ συμπλήρωσε πως «Δεν υπάρχει σπίτι με ενοίκιο κάτω από 500 ευρώ. αν είναι καινούριο το σπίτι θα νοικιάζεται πάνω από 700 ευρώ».

Δείτε τα όσα είπε: 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Airbnb: Δώρον άδωρον η απαγόρευση – «Δεν θα δούμε μειώσεις στα ενοίκια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.