ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός έχασε και τον παίκτη και 2,5 εκ. ευρώ! Επίτευγμα!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μεγάλο αυτογκόλ με τον Σπόραρ, όσον αφορά στο πως διαχειρίστηκε την περίπτωση του Σλοβένου επιθετικού.
Ο Παναθηναϊκός έχασε και τον παίκτη και 2,5 εκ. ευρώ! Επίτευγμα!

Ζημιά 2,5 εκ. ευρώ από τον Σπόραρ! Ερασιτεχνικά διαχειρίστηκε ο Παναθηναϊκός την περίπτωση Σπόραρ. Λεφτά υπάρχουν!

Πήγε σκόπιμα για τα πολλά, έχασε και τα λιγότερα. Το πως χειρίστηκε ο Παναθηναϊκός την υπόθεση του Σπόραρ, αποτελεί μάλλον παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε σύλλογο. Ο Σλοβένος επιθετικός στην πραγματικότητα δεν υπολογιζόταν από την περσινή σεζόν. Ο Παναθηναϊκός τον κρατούσε στο ρόστερ απλά και μόνο γιατί ο Ιωαννίδης αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, τη στιγμή που ο Αλόνσο στην ιεραρχία έδειχνε ξεκάθαρα πως έχει ψηλότερα ακόμη και τον Γερεμέγεφ.

Ο Σπόραρ αντιλαμβανόμενος την όλη κατάσταση ζήτησε από τις αρχές Αυγούστου να φύγει και η μοναδική επιθυμία που εξέφρασε ήταν να μην ζητάει η ομάδα τρελά νούμερα. Ο Σπόραρ αγανάκτησε, όταν πληροφορήθηκε πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας κατέθεσε προσφορά 1,5εκ. ευρώ που απορρίφθηκε, αφού ο Παναθηναϊκός ζητούσε 2,5εκ., τη στιγμή που δεν τον…υπολόγιζε και ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τους Σλοβάκους.

Η αντίδραση του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό έδειξε πολλά σε ότι αφορά την ψυχολογία του και όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μιλάμε για μεγάλο αυτογκόλ. Ο Σπόραρ μένει χωρίς να το θέλει, ο Αλόνσο τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδιαστο Conference League, έστω και αν δεν τον υπολογίζει ζητώντας φορ μέχρι την τελευταία στιγμή και η διοίκηση θα πληρώνει ένα ακόμη μεγάλο συμβόλαιο, περίπου 900.000 ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή που στην πραγματικότητα δεν εμπιστεύεται.

Από εκεί που ο Αλαφούζος θα κέρδιζε 2,5 εκ. ευρώ (χρήματα πώλησης και συμβόλαιο Σπόραρ), τώρα θα βάλει και 1 εκ. ευρώ από τσέπη του!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός έχασε και τον παίκτη και 2,5 εκ. ευρώ! Επίτευγμα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!