ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ουνάχι όπως Πελίστρι!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο σκέφτεται ακόμα και να ξεκινήσει βασικό τον Ουνάχι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!
Παναθηναϊκός: Ουνάχι όπως Πελίστρι!

Παναθηναϊκός: Το έκανε με τον Πελίστρι, το σκέφτεται να το κάνει και με τον Ουνάχι ο Αλόνσο. Να μπει κατευθείαν βασικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Είναι κάποιες κινήσεις που προδίδουν πραγματάκια για το πως σκέφτονται οι προπονητές για το υλικό που έχουν στο ρόστερ τους. Τι να πουν κι άλλοι βέβαια αν έχει παράπονα από το ρόστερ του Παναθηναϊκού και ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Κι όμως, ο Ουρουγουανός δείχνει ότι σε κάποιες θέσεις υπάρχουν ποδοσφαιριστές που στο μυαλό τους μοιάζουν αναντικατάστατοι, ενώ δείχνει φανερά και μία διάθεση να στηρίξει εξ αρχής εκείνους που αποτελούν δικές του επιλογές.

Τον Πελίστρι τον ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Τετάρτη και την επόμενη έμπαινε αλλαγή στο παιχνίδι με τη Λανς στη Γαλλία, μη έχοντας κάνει καν προπόνηση καλά καλά με τους νέους του συμπαίκτες. Κίνηση που φανερώνει σε ένα βαθμό και… απελπισία.

Κάτι ανάλογο πάει να συμβεί τώρα με τον Ουνάχι. Ο Μαροκινός την επόμενη κιόλας ημέρα των υπογραφών έπρεπε να αναχωρήσει για τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Βάσει των συζητήσεων που πρόλαβε να κάνει με τον Αλόνσο αλλά και βάσει των σκέψεων που εξωτερικεύει ο προπονητής του «τριφυλλιού», ο Ουνάχι πρέπει να ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στην Τούμπα, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική της Super League!

Με λίγα λόγια, θα συμβεί στο περίπου ότι και με τον Πελίστρι. Με μία – δύο σοβαρές προπονήσεις, ο Μαροκινός θα ξεκινήσει βασικός επειδή ο Αλόνσο δεν βλέπει κανέναν άλλον στη θέση του που μπορεί να τον βοηθήσει. Για ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός και για ένα τέτοιο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, ο Αλόνσο έχει δείξει… συμπάθιες που είτε θα τον δικαιώσουν, είτε ενδεχομένως να του στοιχίσουν.

Από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα κυρίως, ο Αλόνσο έχει ξεκινήσει να παίζει «τελικούς»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ουνάχι όπως Πελίστρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!