ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρθε για την ΑΕΚ ο Πιερό

Έφτασε τη Δευτέρα (9/9) στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Πιερό!
Ήρθε για την ΑΕΚ ο Πιερό

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (9/9) ο Φραντζί Πιερό, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο 29χρονος φορ από την Αϊτή έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γύρω στις 19:25 και πλέον την Τρίτη (10/9) αναμένεται να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες (συν τις απαραίτητες εξετάσεις) προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Πιερό εξασφάλισε ειδική άδεια από την Εθνική της χώρας του προκειμένου να μεταβεί στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ από τη Μακάμπι Χάιφα.

To Sportime σας ενημέρωσε για το ποιος είναι ο νέος επιθετικός της ΑΕΚ, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να προσφέρει κοντά στα 3 εκατομμύρια στην Μακάμπι Χάιφα και περίπου 1 στον παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιθετικός από την Αϊτή έρχεται στην Ελλάδα έχοντας κάνει προετοιμασία και με αξιόλογη παρουσία (3 γκολ και 2 ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια) με τη Μακάμπι στα προκριματικά της Ευρώπης.

Ο Φράντζι Πιερό, άρχισε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στο κολλέγιο το 2014, αγωνιζόμενος αρχικά με τους Northeastern Huskies, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στους Coastal Carolina Chanticleers.

Γύρω στο 2016 άρχισε και η επαγγελματική του πορεία στην Αμερική, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο με την Reading United, περνώντας δύο χρόνια εκεί, μέχρι να κάνει το βήμα για την Ευρώπη.

Εκεί τον περίμενε η Μουσκρόν, με την οποία αγωνίστηκε μία σεζόν στο 2018/19 και έπεισε την Γκινγκάμπ να τον κάνει δικό της από το 2019 μέχρι και το 2022, όπου έκανε τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του.

Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της Γαλλικής ομάδας 78 φορές, σκοράροντας 28 φορές και δίνοντας 6 τελικές πάσες.

Οι εμφανίσεις του, τον έφεραν στη Μακάμπι Χάιφα, η οποία πλήρωσε 1.6 εκατομμύρια ευρώ, λεφτά που σίγουρα δεν πήγαν χαμένα, αφού από το 2022 μέχρι και σήμερα, ο Φράντζι Πιερό σε 106 αναμετρήσεις έχει βρει δίχτυα 43 φορές και έχει δώσει 18 ασίστ.

Πλέον η ΑΕΚ θα είναι η επόμενη ομάδα του και θα κληθεί να παίξει το ρόλο του δεύτερου επιθετικού, πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία, δίνοντας μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της ομάδας.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω από τον Φραντζί Πιερό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήρθε για την ΑΕΚ ο Πιερό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.