ΑΕΚ

Η ΑΕΚ «χάνει» τον καλύτερο νέο παίκτη της

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει αβαντάζ αγωνιστικό από τον Ζίνι και δεν του βρίσκει και ομάδα στο εξωτερικό να παίξει
Η ΑΕΚ «χάνει» τον καλύτερο νέο παίκτη της

Η ΑΕΚ φέτος στον σχεδιασμό της έχει πολλές ιστορίες που δεν πήγαν καλά. Για Στάνκοβιτς και Πισάρο έγραψε ξανά η στήλη. Είναι μεγάλο οικονομικό ζήτημα. Δεν πρέπει να περνά έτσι στη νέα διοίκηση.

Φυσικά και αυτοί που έχουν το μαγαζί ξέρουν. Αλλά ποιος θέλει να δίνει κοντά στα 2 εκατομμύρια και να έχει παίκτες που να μην παίζουν. Δε γίνονται αυτά.

Στην ΑΕΚ ένα άλλο φοβερό είναι ο Ζίνι. Όσο έπαιξε, έδειξε αυτό που λένε… καλά στοιχεία.

Ειδικά σε εκείνο το 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν τρελαθεί όλοι. Πήγε να το πάρει μόνος του το ντέρμπι.

Εντάξει, με τις τόσες επιλογές από τη μέση και μπροστά υπάρχει ζήτημα.

Αλλά να μη βρεθεί μια ομάδα στο εξωτερικό να πάει ο Ζίνι; Στο Βέλγιο την Pro League που έχει και καλό πρωτάθλημα για τέτοιους παίκτες ή στην Ολλανδία;

Αν ο Ζίνι τώρα πάει δανεικός κάπου εδώ στην Ελλάδα, τι ανάπτυξη θα έχει. Αντί να πάει κάπου έτσι να δει και άλλες εικόνες.

Η ΑΕΚ δε φαίνεται να το κατάφερε να βρεθεί μια ομάδα έξω. Γιατί αν δεν το κατορθώνουν οι ατζέντηδες του παίκτη, θα πρέπει να βάζει το χέρι της η ομάδα.

Γνωστό είναι αυτό.

Μπας και γυρίσει ο παίκτης και είναι ακόμα καλύτερος. Δεν είναι και λίγα τέτοια παραδείγματα, που στο μέλλον εξελίχθηκαν ακόμα περισσότερο.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ «χάνει» τον καλύτερο νέο παίκτη της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.