ENGINE POWER

Όταν ένα Nissan Qashqai κάνει bungee jump

Το υψηλότερο bungee jump με αυτοκίνητο - 65 μέτρα (213 πόδια 3 ίντσες) από τη Nissan France
Όταν ένα Nissan Qashqai κάνει bungee jump

Αυτές οι πληροφορίες της Nissan δεν θα ενισχύσουν την αυτοκινητική σας κουλτούρα ούτε την αγοραστική σας δύναμη… αλλά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Με μια βουτιά 65 μέτρων, το νέο Nissan Qashqai κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ για το υψηλότερο bungee jump με αυτοκίνητο. Είναι απολύτως άχρηστο, συμφωνούμε, αλλά οι εικόνες είναι εντυπωσιακές.

Το Nissan Qashqai που κυκλοφόρησε το 2007 εγκαινίασε μια κατηγορία της οποίας η επιτυχία συνεχίστηκε. «Δεν μιλάς σοβαρά όταν είσαι 17». Δεν είναι η Nissan που το λέει, είναι ο Arthur Rimbaud. Δεκαεπτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Qashqai έχει αντιμετωπίσει μια πρόκληση που ταιριάζει στην ηλικία του, το bungee jumping.

Τοποθετημένο σε μια γόνδολα ύψους 65 μέτρων, το SUVi έκανε τη βουτιά με έναν επαγγελματία κασκαντέρ επί του σκάφους. Πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Παρισιού από το προσωπικό της Nissan France, σε συνεργασία με τις τεχνικές ομάδες από το BBC Studios Γαλλίας, αυτό το άλμα πραγματοποιήθηκε ενώπιον της κριτικής επιτροπής των ρεκόρ Γκίνες , η οποία επικύρωσε το κατόρθωμα ως νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Αυτή η θεαματική πρόκληση αποκαλύφθηκε στο prime time αυτή την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο TF1 από τον πρεσβευτή της μάρκας, Denis Brogniart.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ένα Nissan Qashqai κάνει bungee jump», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!