VIRAL

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει δέκα πλοία γεωτρήσεων και βάζει φωτιές στην εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη;

«Ο Έλληνας μεγιστάνας προχωρά περαιτέρω στην υπεράκτια ναυτιλία».
Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει δέκα πλοία γεωτρήσεων και βάζει φωτιές στην εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη;

Η Ελλάδα θέλει αλλά δεν… μπορεί. Βλέπετε δεν έχει δικά της πλοία για την παροχή υπεράκτιων πλατφορμών γεώτρησης και αναλώσιμα γεώτρησης.

Η Τουρκία έχει, η Νορβηγία έχει, οι ΗΠΑ έχουν. Η Ελλάδα δεν έχει. Σε λίγο καιρό όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει έναν στόλο με Platform Supply Vessel (PSV) ή αλλιώς MPSV.

Ο Έλληνας μεγιστάνας προχωρά περαιτέρω στην υπεράκτια ναυτιλία με περισσότερα νέα πλοία που κατασκευάζει σε ναυπηγεία της Κίνας, αναφέρει το tradewindsnews.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της νέας εταιρείας του Capital Offshore Management Corp, έχει συμφωνήσει για την κατασκευή έως και οκτώ πλοίων ανεφοδιασμού πλατφόρμας, στα κινεζικά ναυπηγεία Fuijian Mawei Shipbuilding.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη παραγγελία συγκεκριμένων πλοίων εδώ και δέκα χρόνια, ενώ η νορβηγική Breeze Ship Design έχει επιλεγεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον σχεδιασμό δύο ακόμα πλοίων MPSV στο ίδιο ναυπηγείο.

Άντε να… πει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως δεν έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προχωρήσουμε σε γεωτρήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να δείτε αν το πεπόνι που θα αγοράσετε είναι καλό

Ο Νίκος Ρίζος αποκάλυψε ποιοι ήταν οι πιο δύσκολοι ηθοποιοί που συνεργάστηκε και λες δεν είναι δυνατόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει δέκα πλοία γεωτρήσεων και βάζει φωτιές στην εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.