ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει γήπεδο για περισσότερους οπαδούς και μεγαλύτερες ανέσεις

Κυκλοφόρησαν και τα σχέδια;
Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει γήπεδο για περισσότερους οπαδούς και μεγαλύτερες ανέσεις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πήρε απόφαση πως χρειάζεται να αυξηθεί ο αριθμός των οπαδών αλλά και οι ανέσεις που προσφέρει το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το ιστορικό City Ground δεν χωρά πλέον τις προσδοκίες των ανθρώπων της Φόρεστ, έτσι έπεσαν στο τραπέζι δύο ιδέες. Η πρώτη να χτίσει η Φόρεστ νέο γήπεδο και η δεύτερη να αυξηθεί η χωρητικότητα και οι ανέσεις με την προσθήκη κοντέινερ, όπως το προσωρινο γήπεδο «974» που έφτιαξε το Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022.

Οι οπαδοί της Φόρεστ και ο δήμος αντέδρασαν στην αλλαγή της ιστορικής έδρας της ομάδας έτσι προκρίθηκε η περίπτωση της προσθήκης επιπλέον χώρου μέσω κοντέινερ κατασκευών.

Μόλις όμως κυκλοφόρησαν τα σχέδια του νέου χώρου με τα κοντέινερ οι οπαδοί δεν… χάρηκαν, καθώς όπως ανέφεραν δεν ταιριάζει καθόλου ο έξτρα χώρος με το υπόλοιπο γήπεδο.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει γήπεδο για περισσότερους οπαδούς και μεγαλύτερες ανέσεις

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να φτιάξει και σουίτες στο City Ground στα πρότυπα των σουϊτών του Γεώργιος Καραϊσκάκης καθώς και να αυξήσει τον αριθμό των θέσεων στην εδρα της Φόρεστ, καθώς η προσφορά δεν μπορει να καλύψει τη ζήτηση.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει δέκα πλοία γεωτρήσεων και βάζει φωτιές στην εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη;

Αυτός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να δείτε αν το πεπόνι που θα αγοράσετε είναι καλό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει γήπεδο για περισσότερους οπαδούς και μεγαλύτερες ανέσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.