ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σκέτη απογοήτευση στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, αυτοί οι δύο παίκτες!

Μπάλντοκ και Λημνιός έπαιξαν βασικοί στο «οικογενειακό διπλό» με τον Λεβαδειακό και δεν βλέπονταν!
Παναθηναϊκός: Σκέτη απογοήτευση στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, αυτοί οι δύο παίκτες!

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε (και) στην φιλική ήττα από τον Λεβαδειακό. Μαζί και οι Μπάλντοκ, Λημνιός! Εξαιρετικός ο Μάγκνουσον που έμεινε εκτός ευρωπαϊκης λίστας, όντας ο μοναδικός αριστεροπόδαρος στόπερ στο ρόστερ, με τον Αλόνσο να ανοίγει «μέτωπο» και με τον… στραβωμένο Ισλανδό!

Πως το φιλικό με τον Λεβαδειακο, για το οποίο έγραψε μόνο το Sportime, «βαφτίστηκε» οικογενειακό διπλό, μάλλον λόγω των πολύ φιλικών, σε βαθμό συγγένειας, σχέσεων που έχουν οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων, Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Κομπότης. Ο Παναθηναϊκός έχασε 3-1 και το μοναδικό γκολ που πέτυχε ήταν από την άσπρη βούλα του πέναλτι!

Ο Μάγκνουσον τον οποίο ο Αλόνσο, αν και ο μόνος αριστεροπόδαρος στόπερ του ρόστερ, άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ήταν βασικός και εξαιρετικός. Βασικός και ο Πάλμερ Μπράουν. Και ο Μπάλντοκ, τον οποίο ο Αλαφούζος πληρώνει αδρά – κοντά στο 800αρι το χρόνο για τριετία – αλλά δεν τον βλέπει να παίζει. Και με την εικόνα που είχε και στο φιλικό με τους Βοιωτούς, δύσκολα θα του δώσει ποτέ φανέλα βασικού ο Αλόνσο! Τραγικός ήταν από ότι μάθαμε.

Βασικός στην «οικογενειακή» ήττα από τους Βοιωτούς ήταν και ο Λημνιός. Ο οποίος αν ήταν ξένος θα είχε δεδομένα χαιρετήσει. Ίδια «γεύση» η εικονα του. Κάτω του μετρίου απόδοση, μέχρι να γίνει κάποια στιγμή προς το τέλος της αναμέτρησης αλλαγή και μέσα στα νεύρα. Όλα του έφταιγαν επειδή δεν του έβγαινε τίποτα στο χορτάρι. Μέχρι που τον έβγαλε ο Αλόνσο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Σκέτη απογοήτευση στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, αυτοί οι δύο παίκτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!