MEDIA

Ανδρέας Αλαφούζος: Το άγνωστο και σκληρό τέλος του ηθοποιού που έπαιζε με τον Ψάλτη και λίγοι ξέρουν

Ο Ανδρέας Αλαφούζος αποτέλεσε άλλο ένα θύμα στον «πόλεμο των νονών της νύχτας»
Ανδρέας Αλαφούζος: Το άγνωστο και σκληρό τέλος του ηθοποιού που έπαιζε με τον Ψάλτη και λίγοι ξέρουν

Το ημερολόγιο έγραφε 16 Ιουλίου 2003 όταν στο αστυνομικό ρεπορτάζ πρώτη είδηση γίνεται η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ένας άνδρας και η σύζυγός του έξω από το σπίτι τους.

Ο 38χρονος Ανδρέας Αλαφούζος είχε συνδεθεί με την ομάδα που λυμαινόταν τα νυχτερινά κέντρα στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές, στα μέσα της δεκαετίας του ‘90.

Λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στον Άλιμο, πυροβόλησαν την τότε 32χρονη γυναίκα δύο φορές στο πόδι και στη συνέχεια και στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών έστρεψε την κάνη κατά του συντρόφου της, αδειάζοντας το όπλο πάνω του.

Κάποιοι γείτονες άκουσαν τις φωνές της συζύγου του και κατέβηκαν στο δρόμο για να δουν τι είχε συμβεί. Μόλις αντίκρισαν το ζευγάρι αιμόφυρτο στην πιλοτή ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν αργά.

Οι δράστες είχαν εξαφανιστεί στο σκοτάδι και παρά τα μπλόκα δεν εντοπίστηκαν.

Το θύμα είχε μια σύντομη καριέρα στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1980, με μπόλικες πάντως συμμετοχές σε αρκετές βιντεοταινίες κατά κύριο λόγο, ανάμεσα στις οποίες και οι «Επαγγελματίας οπαδός», «Αυτός αυτή και το βιολί τους», «Καυτά θρανία», «Ταμτάκος ο ηλεκτρονικός γύφτος», «Παλικάρι στα θρανία»,

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Αλαφούζος: Το άγνωστο και σκληρό τέλος του ηθοποιού που έπαιζε με τον Ψάλτη και λίγοι ξέρουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.