ΠΑΟΚ

Κίνηση της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ – Η περίπτωση Ουμάρ Σολέ και η δυσκολία

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού στόπερ και ο Ουμάρ Σολέ είναι στα ραντάρ.
Κίνηση της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ – Η περίπτωση Ουμάρ Σολέ και η δυσκολία

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το φινάλε της και στον ΠΑΟΚ βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση δεξιού στόπερ, με τον Ουμάρ Σολέ να βρίσκεται στο ραντάρ των «ασπρόμαυρων».

Στον Δικέφαλο έχουν εντοπίσει μία πολύ δυνατή λύση, καθώς ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ καλή ηλικία (24 ετών) και με αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η χρηματιστηριακή του αξία στο Transfermarkt έχει ανέβει στα 10 εκατομμύρια ευρώ, μετρώντας 106 συμμετοχές με την ομάδα της Αυστρίας, ενώ… μεγάλωσε στις ακαδημίες της Λυών η οποία τον απέκτησε από τη Σταντ Λαβαλουά.

Επιτακτική είναι η ανάγκη ενός ακόμα στόπερ στους «ασπρόμαυρους», καθώς μετά τις πωλήσεις Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ και Έκονγκ υπάρχουν μόλις τρεις διαθέσιμοι για τρεις διοργανώσεις (σ.σ όταν μπει και το Κύπελλο στην εξίσωση).

Μιχαηλίδης, Κόλερ και Κεντζιόρα είναι οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την κάλυψη της θέσεις, με τον Θυμιάνη να αποτελεί επίσης μία ακόμα λύση.

Ο ύψους 1,92μ. αμυντικός δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, έχοντας μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας και σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για να μείνει ελεύθερος. Σε άλλη περίπτωση, ο Δικέφαλος θα κάνει κίνηση για δανεισμό.

Ο 24χρονος μέχρι και πριν από κάποιο διάστημα δεν σκεφτόταν το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα, όμως βλέποντας πως δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάνει και ο ίδιος δεύτερες σκέψεις. Άλλωστε, ο χρόνος εκτός από τον ίδιο, πιέζει και τον ΠΑΟΚ που πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει την εν λόγω περίπτωση αφού το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει την Τετάρτη (11/9).

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κίνηση της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ – Η περίπτωση Ουμάρ Σολέ και η δυσκολία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.