ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός : Αυτή τη μεταγραφή έκοψε ο Μεντιλίμπαρ

Υπήρχε σκέψη για μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την έκοψε, μη θέλοντας άλλο παίκτη.
Ολυμπιακός : Αυτή τη μεταγραφή έκοψε ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός είχε στα σκαριά μια μεταγραφή ακόμα. Της τελευταίας στιγμής. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όμως δεν ήθελε άλλο παίκτη στο ρόστερ. Μάλιστα εξήγησε και τον λόγο που δεν προχώρησε τελικά σε άλλη προσθήκη. Αυτή του Χάρι Τόφολο…

Την Τετάρτη το βράδυ κλείνει το παράθυρο για μεταγραφές (αποκτήσεις παικτών) στη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός έχει ξεμπερδέψει με τις μεταγραφές του on time, δήλωσε και στη λίστα του όλη την ομάδα (μετά από δύο χρόνια δεν θα έχει μισούς μόνο στην Ελλάδα και μισούς στην Ευρώπη) και προχωράει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έπεφταν προτάσεις και ιδέες την τελευταία εβδομάδα.

Μέχρι και το κλείσιμο των μεταγραφών δηλαδή. Μία από τις περιπτώσεις που η διοίκηση ήθελε να εξετάσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν αυτή του Χάρι Τόφολο. Ο 29χρονος αριστερός μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν απλό να έρθει ως δανεικός για μία σεζόν. Έχουμε αναφέρει από τη στήλη πως υπάρχουν πολλές φωνές εντός Ολυμπιακού που έκαναν λόγο για απόκτηση εντός ακόμα αριστερού οπισθοφύλακα.

Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» όμως ήταν ξεκάθαρος. Εμπιστεύεται απόλυτα τον Απόστολο Αποστολόπουλο και δεν έχει ανάγκη από έναν ακόμα παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα ανέφερε στους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα ήθελε να υπάρχει ποδοσφαιριστής εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει χώρος για έναν ακόμα παίκτη, αν είχε έρθει εγκαίρως προφανώς.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός : Αυτή τη μεταγραφή έκοψε ο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.