ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το φυσάνε και δεν κρυώνει – Απίστευτο κράξιμο σε παίκτη!

΄Χαμός έγινε ξανά με παίκτη του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Το φυσάνε και δεν κρυώνει – Απίστευτο κράξιμο σε παίκτη!

Δεν μπορούν να το ξεπεράσουν! Από τη στιγμή που προτίμησε τον ΠΑΟΚ στάζουν διαρκώς χολή για εκείνον στη χώρα του. Το κράξιμο για τον Φέντορ Τσάλοφ έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

«Ο Τσάλοφ δεν είναι ένας σκληρά εργατικός παίκτης. Έχει ταλέντο, αλλά, αλήθεια, πόσα χρόνια δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει σωστά; Δεν περιμένω πολλά από αυτόν στην Ευρώπη. Θα είναι καλό για τον ίδιο αν καταφέρει, τελικά, να γίνει ο βασικός επιθετικός στον ΠΑΟΚ», είπε ο βετεράνος παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε δηλώσεις του στο RB Sport.

Όλα αυτά κι ενώ λίγο καιρό πριν από την ΤΣΣΚΑ προσπαθούσαν να περάσουν προς τα έξω πως ο Τσάλοφ έκανε λάθος που πήγε στον ΠΑΟΚ γιατί εκείνος αποκλείστηκε από το Champions League. Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως οι Ρώσοι είναι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω του πολέμου με τη Ρωσία!

Για την ιστορία ο Τσάλοφ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Προς το παρόν δεν έχει ανοίξει λογαριασμό, αλλά διανύει αυτή την περίοδο και διάστημα προσαρμογής. Μοναδικό μελανό σημείο του έως τώρα η συμπεριφορά του στα πέναλτι που έχει κερδίσει η ομάδα του στην Τούμπα. Ειδικά στο περιστατικό με τον Κουλιεράκη στο ματς με τη Σάμροκ ο Τσάλοβ ήταν απαράδεκτος. Και ας βγήκε σωστά μπροστά ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να τον προστατέψει μετά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Το φυσάνε και δεν κρυώνει – Απίστευτο κράξιμο σε παίκτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.