ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το δόγμα ποιότητας και κυνισμού

Η Εθνική Ελλάδας άρχισε άκρως θετικά την πορεία της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο.
Εθνική Ελλάδας: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το δόγμα ποιότητας και κυνισμού

Τα πάντα φαίνεται ότι έχει αλλάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας, η οποία πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στο… σακούλι του Nations League.

Ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά τη Φινλανδία, οδήγησε τον αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στη νίκη με 2-0 επί της Ιρλανδίας εκτός έδρας.

Έτσι, κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο που είχε εξ αρχής, δηλαδή να αρχίσει με νίκες στα παιχνίδια του, χωρίς να τον ενδιαφέρει ο τρόπος και η εμφάνιση. Το πόσο καλά θα παίξουμε ή όχι, είναι κάτι που περνάει σε δεύτερη μοίρα. Δικαίως, όταν μιλάμε για μια νέα αρχή.

Η Ελλάδα δεν ήταν πολύ καλή ούτε στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία στο Καραϊσκάκη, ούτε απέναντι στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο. Σημασία όμως έχει τι έγραψε το κοντέρ. Δύο νίκες, έξι βαθμοί, πέντε γκολ ενεργητικό και κανένα παθητικό.

Διαβάστε όσα γράφει ο Γεράσιμος Μανωλίδης στο e-Sportime κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας ΕΔΩ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το δόγμα ποιότητας και κυνισμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.