VIRAL

Τουρίστρια ήρθε στην Ελλάδα και έπαθε πλάκα σε μόλις μία ώρα

Την καλύτερη εντύπωση για την Ελλάδα σχημάτισε αυτή η τουρίστρια με το που έφτασε.
Τουρίστρια ήρθε στην Ελλάδα και έπαθε πλάκα σε μόλις μία ώρα

Μία μόλις ώρα στην Ελλάδα έφτασε σε μια τουρίστρια για να πάθει πλάκα με τη χώρα μας, τους κατοίκους και την ομορφιά της σε ένα viral βίντεο που αξίζει να το δείτε.

«Ερωτευμένη» δήλωσε η Βρετανίδα η οποία είχε μια πολύ όμορφη εμπειρία μέσα σε μόλις 1 ώρα στη χώρα μας. Όπως ακούγεται να λέει, με την άφιξή της στο νησί, το ταξί που την πήρε την έκανε βόλτα για να δει τα αξιοθέατα χωρίς να τη χρεώσει.

Στη συνέχεια στο κατάλυμά της βρήκε 4 μπουκάλια κρασί και ένα ολόκληρο πεπόνι από την ιδιοκτήτρια στην υποδοχή της. Σα να μην έφταναν αυτά, σημείωσε ότι το φαγητό από το εστιατόριο κάτω από το σπίτι μυρίζει θαυμάσια ενώ η θάλασσα απέχει λίγα μέτρα από το δωμάτιό της.

Τελικά κάποια πράγματα τα κάνουμε καλά στην Ελλάδα…

@milos1975best Θεαααααα η τύπισσα λεμεεεε κλαιωωωωωωωω 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣#tictocmusic #djstelios #funfactory #funfactory⚔️360⚔️ #foryou #foryoupage #fypシ #fy #JOHNGLINOS ♬ πρωτότυπος ήχος – dj stelios milos for ever

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρίστρια ήρθε στην Ελλάδα και έπαθε πλάκα σε μόλις μία ώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.