ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτά ζήτησαν Τσέλσι και Φοφανά και τρελάθηκε ο Ηλιόπουλος!

Ενδεχόμενη πώληση τον Ιανουάριο και εγγυημένες συμμετοχές στην 11άδα, οι όροι που δεν δέχθηκε ο Ηλιόπουλος για τον Φοφανά της Τσέλσι.
ΑΕΚ: Αυτά ζήτησαν Τσέλσι και Φοφανά και τρελάθηκε ο Ηλιόπουλος!

Η υποχρεωτική πώληση αν η Τσέλσι είχε πρόταση τον Γενάρη για τον Φοφανά και οι εγγυημένες συμμετοχές του στην 11άδα, οδήγησαν σε ναυάγιο τον δανεισμό του στην ΑΕΚ!

Έφθασε πράγματι τόσο κοντά στον Φοφανά η ΑΕΚ; Έκανε άραγε τόσο λάθος ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο που τα… γύρισε, γράφοντας για διαφωνίες σε σημαντικούς όρους; Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση.

Κατά κάποιο τρόπο ναι… έφθασε κοντά και στην απόκτηση του Φοφανά η ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε οριστική συμφωνία και για τον λογό αυτό άλλωστε από την επίσημη ΑΕΚ απέφευγαν, να επικοινωνήσουν την απόκτηση του Φοφανά, έστω και επιβεβαιώνοντας μόνο τις συζητήσεις με την Τσέλσι και τον ποδοσφαιριστή.

Δεν ήθελαν γενικά να το «σηκώσουν» το θέμα Φοφανά γιατί γνώριζαν και αντιλαμβανόταν τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε πεισμώσει περισσότερο και ήθελε τον 22χρονο επιθετικό όμως ήταν και ο άνθρωπος που σταμάτησε όλες τις διαδικασίες λίγο μετά τις 10 το βράδυ, αντιλαμβανόμενος πως οι Λονδρέζοι έθεταν όρους που τον τρέλαναν. Κυρίως δύο εξ΄ αυτών ήταν αυτοί που εξόργισαν τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Και δεν προέκυψε κάποιο θέμα παράλογης ρήτρας. Τα 25 εκ. ευρώ δεν έπεσαν ποτέ στο τραπέζι.

Η συμφωνία θα έκλεινε με την όψιον αγοράς να ορίζεται στα 15-16 εκ. ευρώ. Εννοείτει τεράστιο ποσό, αλλά δεν ήταν αυτό το βασικό πρόβλημα. Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήρε ανάποδες με αυτό που του μετέφεραν περί υποχρεωτικής πώλησης του παίκτη αν έρθει συμφέρουσα πρόταση για την Τσέλσι τον Γενάρη, κάτι που θα μπορούσε να ταράξει όλη την ΑΕΚ βέβαια, ενώ παράλληλα δεν δεχόταν τις υποχρεωτικές συμμετοχές με φανέλα βασικού που όριζε η Τσέλσι.

Προφανώς και τον Φοφανά η ΑΕΚ θα τον αποκτούσε με την προοπτική του βασικού, αλλά όπως τόνιζε στο περιβάλλον του ο νέος ιδιοκτήτης, καμία ομάδα δεν μπορεί να επιβάλλει στον προπονητή της ΑΕΚ ποιους παίκτες θα επιλέγει για την 11άδα!

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτά ζήτησαν Τσέλσι και Φοφανά και τρελάθηκε ο Ηλιόπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!