ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πανηγυρίζουν για τον Ζιγές

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για τον Χακίμ Ζιγές.
Ολυμπιακός: Πανηγυρίζουν για τον Ζιγές

Ένα μπαμ στα «φτερά» του ήθελε να κάνει ο Ολυμπιακός. Το έψαξε με διάφορες περιπτώσεις και τελικά πήρε τον Γουίλιαν.

Προηγουμένως είχε πραγματοποιήσει την υπέρβαση για τον Γουίλφριντ Ζαχά δίχως επιτυχία. Έφτασαν κοντά στον Ιβοριανό διεθνή οι «ερυθρόλευκοι» προσφέροντάς του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, αλλά στο φινάλε εκείνος προτίμησε τη Λιόν για να πάει δανεικός για έναν χρόνο.

Από τη Γαλατασαράι έπαιξαν και άλλα ονόματα, τα οποία βγήκαν από την Τουρκία. Κάποια ήταν στη σφαίρα της φαντασίας, άλλα είχαν μία βάση. Ανάμεσα σε αυτά και του Χακίμ Ζιγές.

Ο Μαροκινός παικταράς θα έκανε τη διαφορά στην Ελλάδα, αλλά για πολλούς λόγους η δική του υπόθεση δεν προχώρησε. Μόνο που όλο αυτό βγήκε σε καλό.

Ο Ζιγιές τραυματίστηκε αυτές τις μέρες με την εθνική ομάδα της χώρας του και θα μείνει εκτός για περίπου 2-3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως με το καλημέρα ο Ολυμπιακός θα είχε πρόβλημα. Θα τον έχανε και μέχρι να προσαρμοστεί, θα φτάναμε στη διακοπή του Οκτωβρίου.

Όλα δείχνουν, μάλιστα, πως θα χάσει και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Europa League. Με αυτό τον αγώνα αρχίζουν οι «ασπρόμαυροι» τις υποχρεώσεις τους στη League Phase της διοργάνωσης. Ένα δυνατό τεστ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πανηγυρίζουν για τον Ζιγές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.