ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Super League: Στον «αέρα» δύο ματς της 4ης αγωνιστικής! (pics)

Οι ορισμοί της ΚΕΔ τινάζουν στον αέρα δύο παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Super League!
Super League: Στον «αέρα» δύο ματς της 4ης αγωνιστικής! (pics)

Απίστευτα πράγματα από την ΚΕΔ! Σε δύο παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Super League μπορεί μέχρι και να κατατεθεί ένσταση λόγω των ορισμών! Τελικά δεν λείπει κανείς από το ανέκδοτο της υπάρχουσας ΚΕΔ. Ένας Γάλλος, ένας Ισπανός και ένας Ιταλός φτάνουν και περρισεύουν!

Ο Στεφάν Λανουά το’ πε και το’ κανε! Όρισε ως 4ους σε δύο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League, διαιτητές από την Super League 2. Mόνο που αμέλησε να ορίσει πιστοποιημένους! Μέγας και Αλάμπεης (το όνομα του ήταν υποψήφιο για άνοδο, πολύ πριν έρθει η νέα Επιτροπή) δεν μπορούν, όχι επειδή το γράφουμε, αλλά επειδή το αναφέρει ο κανονισμός διαιτησίας, να σφυρίξουν, ούτε καν να συμπεριληφθούν σε διαιτητική ομάδα, αν δεν είναι πιστοποιημένοι στο VAR. Έστω το πρώτο στάδιο για να μπορούν να βρίσκονται στο χορτάρι! Ο πρώτος είναι 4ος του Πουλικίδη στο Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός και ο δεύτερος 4ος του Παπαπέτρου στο Λαμία – Καλλιθέα.

Σε μια τέτοια περίπτωση και εφόσον ισχύει ο κανονισμός διαιτησίας που δεν έχει ανέβει στο σάιτ της ΕΠΟ, όχι μόνο φέτος αλλά και τη σεζόν 2023-24, και όχι επειδή δεν παραδόθηκε, αλλά κάπου στη διαδρομή από ΚΕΔ, Ε.Ε. και νομική υπηρεσία κόλλησε στην κίνηση, οι ομάδες θα μπορούν να κινηθούν νομικά καταθέτοντας ένσταση κατά του κύρους του αγώνα επικαλούμενοι κακό ορισμό! Δεν το κουβεντιάζουμε οτι σε περίπτωση που ένας εκ των υπολοίπων της τετράδας που δεν θα μπορεί να συνεχίσει ή να ξεκινήσει το ματς, η ένσταση θα έχει κατατεθεί πριν τελειώσει το ημίχρονο!

Αν και η ΚΕΔ των Λανουά, Βάλερι, Αλόνσο (η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως) είχε τρεις πιστοποιημένους που τους υποβίβασε η ΚΕΔ που μετά απο ενδελεχή αξιολόγηση έβγαλε τους πίνακες. Τον Περράκη, τον Ματσούκα και τον Ανδριανό!

Super League

Στην Super League αλλάζει, στο Κύπελλο δεν αλλάζει!

Μια ΚΕΔ, δύο μέτρα και δύο σταθμά στους ορισμούς. Εκτός από τους 4ους έγινε και κάτι ακόμα που πέρασε στα ψιλά, μάλλον επειδή τους… τέλειωσε το κόκκινο μελάνι για την διόρθωση! Και εξηγούμαστε.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας για την 3η φάση, ορίστηκε διαιτητής ο Φουστανάς Μακεδονίας. Παρατηρήτρια (αρχικά γιατί στην αρχή θέλανε, αλλά μετα δεν θέλανε) η Γκόγκου επίσης Μακεδονίας. Εκεί η ΚΕΔ του Λανουά, του Βάλερι και του Αλόνσο – που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τους ορισμούς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και οι Έλληνες δεν έχουν καμία δικαιοδοσία και συμμετοχή – προχώρησε στην αλλαγή του παρατηρητή επειδή ήταν από την ίδια Ένωση, βάζοντας τον Βλάχο από τα Γρεβενά.

Η ίδια ΚΕΔ του Λανουά, του Βάλερι και του Αλόνσο στους ορισμούς που έγιναν την ίδια μέρα, έχει βάλει στο Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός τον Δραμινό Πουλικίδη διαιτητή και τον επίσης Δραμινό Γκαϊτατζή παρατηρητή. Εκεί δεν έγινε καμία αλλάγη (τελευταίο F5 στις 20.53).Όπως και πριν δύο αγωνιστικές έχει βάλει τον Αθηναίο Τριτσώνη στον Αθηναίο Κατοίκο στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Στη Super League αλλάζει, στο Κύπελλο δεν αλλάζει. Αλλά τους ορισμούς τους κάνουν οι ξένοι της ΚΕΔ. Αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League: Στον «αέρα» δύο ματς της 4ης αγωνιστικής! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!