ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Θα βάλει μέγεθος ο Αταμάν για να χτυπήσει εκεί που παλιά πονούσε

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάει σε ψηλό σχήμα από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δε θα έχει Μιλουτίνοφ, Φαλ! Το πλάνο Αταμάν
Παναθηναϊκός: Θα βάλει μέγεθος ο Αταμάν για να χτυπήσει εκεί που παλιά πονούσε

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ιδιαίτερη σεζόν. Πρωταθλητής Ευρώπης. Όλοι θέλουν να τον νικήσουν. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει κάνει τα κουμάντα του. Έχει γεμίσει κι άλλο το ρόστερ. Ναι, ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει αλλά οι κάτοχοι της Euroleague δεν ακολουθούσαν τις εξελίξεις.

Η άφιξη του Οσμάν δίνει στον Αταμάν την ευκαιρία να βάλει από νωρίς σε εφαρμογή το πλάνο του. Να βάλει μέγεθος στην ομάδα του στο παρκέ. Με Οσμάν στο 3, Μήτογλου στο 4 και Λεσόρ στο 5. Ο Παναθηναϊκός πάει να χτυπήσει τον αντίπαλό του εκεί που θεωρητικά υπερτερούσε.

Όπου αντίπαλος, ο Ολυμπιακός πρώτα για το Σούπερ Καπ. Τίτλο που δεν πήρε πέρυσι η ομάδα του Αταμάν. Δε διαλύθηκε αλλά κάθε τίτλος είναι σημαντικός. Πολλώ δε περισσότερο αν έρχεται απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο.

Χωρίς Φαλ και Μιλουτίνοφ, ο Αταμάν είναι έτοιμος να χτυπήσει εκεί τον Ολυμπιακό. Να έχει ύψος από το 3 κιόλας. Και ευελιξία. Ο νέος Παναθηναϊκός θα έχει ενδιαφέρον.

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Θα βάλει μέγεθος ο Αταμάν για να χτυπήσει εκεί που παλιά πονούσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.