MEDIA

Αυτή είναι η Aγγελική Κατσίνη που μπαίνει στο Survivor!

Μια φίλη του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα παλιά στο Survivor!
Αυτή είναι η Aγγελική Κατσίνη που μπαίνει στο Survivor!

Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για άλλη μια χρονιά, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με την αγωνία να είναι μεγάλη, καθώς φέτος θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 18 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Αγγελική Κατσίνη, προσωπική φίλη του Γιάννη Αντετοκούμπο από πολύ παλιά. Η ίδια ήταν παίκτρια του μπάσκετ ενώ πλέον την έχει κερδίσει η προπονητική αλλά και η αθλητική δημοσιογραφία.

Με την είσοδό της στο Survivor, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, με την αποφασιστικότητα και την μαχητικότητά της να δείχνουν πως είναι έτοιμη.

Survivor: Δείτε την Αγγελική Κατσίνη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η Aγγελική Κατσίνη που μπαίνει στο Survivor!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα