ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος θα τους πληρώνει 2 εκατομμύρια και θα κάθονται στην εξέδρα

Η ΑΕΚ έχει παίκτες που δεν υπολογίζονται και ο Ηλιόπουλος αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα πληρώνει Στάνκοβιτς, Πισάρο για να είναι εξέδρα
ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος θα τους πληρώνει 2 εκατομμύρια και θα κάθονται στην εξέδρα

Η ΑΕΚ έφτασε 13 του Σεπτέμβρη και έχει παίκτες που δεν υπολογίζονται και αν γίνει σούμα οικονμική σε δύο, ο Ηλιόπουλος θα τους πληρώνει 2 εκατομμύρια συνολικά. Και δε θα παίζουν, θα είναι στην εξέδρα μόνιμα. 

Είναι άδικο αυτό για το νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Ο Ηλιόπουλος έβαλε ένα σκασμό λεφτά στις μεταγραφές. Έγιναν λάθη κυρίως με παίκτες που δεν ήρθαν. Έγιναν και λάθη απειρίας. Π.χ. στο Ισραήλ ακόμα λέγεται πως για τον Πιερό η ΑΕΚ πλήρωσε υπεραξία στη Μακάμπι Χάιφα. Αλλά αυτά γίνονται και θα γίνονται. Ειδικά σε νέους στη δουλειά.

Η ΑΕΚ βέβαια είχε και παλιά στελέχη. Αλλά τα λάθη έγιναν. Ακόμα πιο μεγάλα είναι η παραμονή του Πισάρο και του Στάνκοβιτς. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι, δεν κατάφεραν να τους δώσουν σε άλλες ομάδες. Να γλιτώσει ο Ηλιόπουλος τα συμβόλαια ρε παιδί μου. Οι πληροφορίες λένε πως καθαρά στα συμβόλαια τους θα πρέπει να παίρνουν συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί και παραπάνω.

Αυτό τώρα είναι σοβαρό θέμα. Ο Στάνκοβιτς και ο Πισάρο θα κάθονται στην εξέδρα. Θα παίξουν με τη Β’ ομάδα; Μπα, δύσκολο. Θα κάνουν τις προπονήσεις τους, μάλλον και ξεχωριστά από την ομάδα και τέλος. Θα ακούγεται το «γκλινκ» στον τραπεζικό λογαριασμό και όλα καλά. Για αυτούς.

Η ΑΕΚ και κυρίως ο Ηλιόπουλος, χαμένοι από αυτές τις υποθέσεις. Δεν τίθεται θέμα.

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος θα τους πληρώνει 2 εκατομμύρια και θα κάθονται στην εξέδρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.